Αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας ο Νικηταράς Δολιανών

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας ο Νικηταράς Δολιανών

Νοέμβριος 30, 2018 - 16:04
8 σχόλια

Μια δυσάρεστη είδηση για τον Νικηταρά Δολιανών και ευρύτερα για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο είναι η το γεγονός πως η ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας αποσύρεται από την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Το διοικητικό συμβούλιο του Νικηταρά Δολιανών πήρε την απόφαση της μη συμμέτοχής της ομάδας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας γνωστοποιώντας το με έγγραφη επιστολή στην ΕΠΣ Αρκαδίας.

Ο Νικηταράς Δολιανών έπειτα από 7 αγωνιστικές ήταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας χωρίς βαθμό και πλέον οι ομάδες στην πρώτη κατηγορία είναι 11.
 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Είδατε που έχει ο καιρός γυρίσματα κύριοι του Νικήταρα? Ωραίες οι μαγκες που κάνατε πέρσυ για να ανεβείτε αλλά φέτος που η πεντάρα πάει σύννεφο αντίο ζωή.

Η μόνη σεβαστή απόφαση είναι η διάλυση του σωματείου. Δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει ως συνώνυμο του λιποτάκτη. Οταν δίνεις ένα όνομα αναλαμβάνεις να σηκώσεις το βάρος του, ή τουλάχιστον να μην το εξεφτελίζεις

Να σεβαστεί το όνομα.... Όταν έριχνε η ομάδα 3αρες στον αστέρα Τρίπολης και σε άλλα καφενεία της Τριπόλεως μια χαρά τιμουσε το όνομα... Ομάδα που δεν έδινε ούτε ένα ευρώ σε παίκτη τα τελευταία χρόνια και πάντα ήταν ανταγωνιστή με δικά της παιδιά είτε στο α τοπικό είτε στο β...απτις λίγες ομάδες που πήρε διπλό στο Λεωνίδιο τα τελευταία χρόνια.. Εκεί που άλλες ομάδες όπως πανθυρεατικος... Έχαναν απτό λεωφορείο...

Η ομάδα πάλευε για χρόνια με δικά της παιδιά χωρίς να έχει σπαταλησει ούτε ένα ευρώ για μεταγραφές... Ομάδα που αν είχε το χρήμα άλλων ομάδων της περιοχής θα είχε κάνει πολλά παραπάνω πράγματα....σε παλιότερες εποχές αρπαζαν τριαρες ομάδες όπως ο αστέρας και άλλες μέσα στα δόλιανα...απτις λίγες ομάδες που πήρε διπλό μέσα στο Λεωνίδιο... Τα τελευταία χρόνια... Εκεί που άλλες ομάδες πχ πανθυρεατικος έχαναν από το λεωφορείο... Δυστυχώς η ομάδα ξέμεινε από παιδιά......θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες δυστυχώς...

Σε ποιες μαγκιες ακριβως αναφερεσαι φιλε.. ??? Η μονη μαγκια που εκανε περυσι ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ηταν που ανεβηκε κατηγορία παιζοντας σε πολλα παιχνιδια μονο με 11 παικτες και με παιδια που επαιζαν για πρωτη φορα μπαλα, και στο τελος ανεβηκε ανετα.. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ειναι απο τις λιγες ομαδες που σεβαστηκε ομαδες στο β' τοπικο ειδικα, ενω θα μπορουσε να ριχνει 7 και 8 γκολ καποιες χρονιες. Και οπως ειπες εχει ο καιρος γυρισματα..!!

Δυστυχώς όταν 1 ομάδα δεν είναι ομάδα αυτά συμβαίνουν. Μακάρι του χρόνου να σας δούμε στο β τοπικό. Κρατήστε γερά τώρα στα δύσκολα.

Σε λιγα χρονια ετσι που εχει γινει το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο δυστυχως θα σβησουν και αλλα σωματια ! Ειναι καταντια να πεφτουν 30 και 40 χιλιαδες ευρω για να πληρωνονται οι παιχτες για να κανουν το χομπι τους ! Ο νικηταρας τουλαχιστον ΠΟΤΕ δεν εδωσε χρηματα για να μαζεψει παιχτες στην ομαδα και παντα βασιζομενος σε δικα του παιδια προσπαθουσε για το καλυτερο ! Δυστυχως φετος απεδείχθη οτι τα λιγοστα παιδια που ειχε η ομαδα στην διαθεση της δεν μπορουν να ανταπεξέλθουν στο πολυ ανταγωνιστικο πρωταθλημα των μισθοφόρων! Αυτα και περαστικα σας

Η μισθοφορία ξεκινησε απο τη Κυνουρία!!! Στο ερασιτεχνικό πρεπει να παιζει για τη φανέλα και το τόπου σου. Βέβαια τωρα η μισθοφορία συνεχίζεται και στη. Τρίπολη. Και ετςι η ΑΕΚ των πολλών μισθοφόρων φέτος θα το παρει!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.