Αποχώρησε ο ΠΑΟΚ Τρίπολης από το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας

Αποχώρησε ο ΠΑΟΚ Τρίπολης από το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας

Ιανουάριος 22, 2020 - 08:40
33 σχόλια

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 μετά από συνεδρίαση του ΔΣ και του προπονητικού επιτελείου του ΠΑΟΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση η ομάδα να μην συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα  Αρκαδίας.

Ευχαριστούμε  όλους τους ποδοσφαιριστές μας τον προπονητή Βαλάντη Γκαργκασουλα, τον αρχηγό Σαράντο Μπουζο,

Όλους τους χορηγούς της ομάδας

Όλους αυτούς που βοήθησαν με τον τρόπο τους και ιδιαίτερα τους δυο γνήσιους οπαδούς του ΠΑΟΚ που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα μας,

Τον Ευάγγελο Παπαναστασίου και τον  Παναγιώτη Παπαχρονη.

Με εκτίμηση Δ.Σ  ΠΑΟΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Ειδήσεις: 

33 Σχόλια

Μπράβο στν ΠΑΟΚ ένα καλό έκανε μόνο φετος,,κέρδισε το Λεβιδί κ έπεσε μαχόμενος ,,αυτό του φτάνει..

Από τις αρχές του καλοκαιριού που ανέλαβε το νέο ΔΣ τον ΠΑΟΚ Τρίπολης ήταν θέμα χρόνου η διάλυση της ομάδας! Γι αυτό και στην ανακοίνωσή τους δεν αναφέρονται τα ονοματα των μελών του. Οι 4 αυτοί κύριοι πηραν στα χέρια τους την τύχη αυτής της ιστορικής ομαδας, που με τόσο μόχθο ιδρύθηκε πέρσι και κατέκτησε το πρωτάθλημα ανεβαίνοντας κατηγορια, θα έπρεπε να ντρέπονται να κυκλοφορήσουν στην Τρίπολη!

Μεγάλη έννοια για το Λεβιδι έχετε αποκτήσει όλοι ξαφνικά... Ένα να ξέρετε.. Εάν πέσουμε θα πέσουμε με το κεφάλι ψηλά

Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ, Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΦΛΟΥ-ΟΥΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΣΑΛΑΤΑ. ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΙΒΑΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΙ 4 ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ Κ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΟΙ ΠΗΔΗΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ!!!!!!

Στην παραπανω ανακοινωση γιατι το ΔΣ δεν αναφερει τα ονοματα τους? Νιωθουν ενοχες για την αποφαση που πηραν?

Αν ερχονταν τα ρουβλια οπως περισυ ,ολα θα ηταν μια χαρα ,τα περιμεναν ολα στρωμενα στο τραπεζι και δεν κουνησαν ουτε το μικρο τουσ δαχτιλακι

Βλακειες λες. Περσι χρηματοδοτηση δεν υπηρχε εκτος απο αθλητικο υλικο.. Εισητηρια σε παικτες κτλ καλυπτε ο μπακεας, και καποιοι αλλοι απ την ομαδα

Φταίει η διοίκηση αλλά προπονητή που σε 13 αγώνες, έχει 13 ήττες και να μην παραιτείται, δεν έχω δει. Πόσο χαλιας μπορεί να είναι?

Ποιά διοίκηση ρε παιδιά? Ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ πρόεδρος,γραμματέας,ταμίας,γενικός αρχηγός,σκάουντερ,ήταν ο προπονητής.Γιατί? Γιατί ήταν απο πέρυσι στην ομάδα,δέν πληρονόταν και είχε τον έλεγχο των παικτών.ποιός μπορεί να διώξει έναν άμμισθο?άν δεν έχει φιλότιμο να φύγει από μόνος του? Έκανε 40 μεταγραφές και δέν έκανε ένα κορμό στην ομάδα. Ο κύριος υπεύθυνος για την κατάντια της ομάδας είναι ο προπονητής.ΚΡΙΜΑ.

Ποιας ιστορικής ομάδας, πλάκα κάνεις; Πέρυσι ιδρύθηκε! Εκτός και αν εννοείς τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Σοβαρευτείτε παιδιά!

η ομαδα αυτή ειναι η ΔΟΞΑ Τρίπολης που αλλαξε όνομα. πρέπει αν εχει και 145 χρόνια ιστορία να ξέρετε :)

Πραγματικα ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του.. Οσοι δεν ξερετε απλα μην μιλατε..

οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει ..........λαιμο σου λεγανε οι παλιοι χαχαχχαχαχαχαχαχαχχα αντα γεια

η ομαδα επρεπε να συνεχεισει ως το τελος,μεγαλο λαθος που δεν πηγε λεωνιδιο......κριμα για τι ειχε ενα ροστερ 35 τουλαχιστων ενεργων παικτων,ειχε αθλητικο υλικο ,εχει ακαδιμιες.

Αφου δεν εβρεξε γιατι βγηκαν τα σαλιγκαρια? Οταν μου απαντήσεις θα σου πω και εγω γιαντον προπονητη μας μικρε στενομυαλε

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΞΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ,"ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ" ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Τα πολλα λογια ειναι φτωχια.απ'ολα οσα ειδαμε αυτο το διαστιμα ευκολα καταλαβενει καποιος οτι την μεγαλυτερη ευθινη για ολα την εχει ο Μπακ, που εδωσε τα ινεια τησ ομαδας σε ανθρωπους που δεν ειχαν σχεση με τα αθλημα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ? ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ?

Το ΔΣ της ομαδας μπερδεψε την μπαλα με τα δημοτικα δρωμενα..........τι βαλανε τον Μπαμπη τον φλου σαν γενικο αρχηγο???Αυτο ηταν το κερασακι στηυν τουρτα και η αρχη της κατιφορας για τον Παοκ

Είδες πολλά ειπώθηκαν χωρίς να ξέρουν την αιτία.. Μάλλον κάτι είχαν ενημερωθεί στον ΠΑΟΚ Τρίπολης..

Δεν μπορεί να σταθεί ομάδα με όνομα ΠΑΟΚ κάτω απο τα Τέμπη και εκτός ηπειρωτικής Ελλάδας. Απλό. Πυροτέχνημα ήταν και φιλιά στα μούτρα ανύπαρκτοι

Τι ΠΑΟΚ Τρίπολης, τι ΠΑΣΟΚ Τρίπολης. Βίοι παράλληλοι. Κατρακύλα κι άγιος ο Θεός

ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ ,ΛΙΓΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕ ΟΛΟ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ??ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΝΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ,ΘΑ ΕΡΧΩΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ.

Καταλαβα γαι τον Χρηστο τον παλαιμαχο θα λες,Δεν θα αργησει θα ερθει την Λαμπρη με το πουλμαν να σας παει βολτα.

Εξαφανιστηκαν απο προσωπου γης .Ντροπιασαν το ονομα της ομαδος.Νομιζουν οτι δεν θα υποστουν την κατακραυγη της τοπικης κοινωνιας.Ολοι κατεκριναν την σταση του ΔΣ

ΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΑΟΚ....ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΜΠΑΚ........

Για 100 ευρω το μπουφαν οπως μας ελεγε ο σερβιτορος πολλα δεν ειναι?Και ομως καποιοι ακουσα οτι αγορασαν..................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.