Αποθέωση για Ντε Μπλάσις στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (video)

Αποθέωση για Ντε Μπλάσις στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (video)

Απρίλιος 26, 2015 - 21:19
0 σχόλια

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φιλάθλους της αρκαδικής ομάδας την Κυριακή (26/4) καθώς ο πρώην άσσος του Αστέρα και νυν της Μάιντς Πάμπλο Ντε Μπλάσις  βρέθηκε στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Αστέρα με τον Πανθρακικό  στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ντε Μπλάσις βρίσκεται στην Τρίπολης και με την ευκαιρία αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει από τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργεντινός άσος είδε την αγαπημένη του ομάδα να νικάει με 2-1 τον Πανθρακικό και πανηγύρισε τα γκολ σαν να είναι παίκτης του Αστέρα. Εξάλλου δεν έχει κρύψει ποτέ πως οι Αρκάδες έχουν ένα κομμάτι της καρδιάς του. Το ίδιο όμως ισχύει και για τον κόσμο του Αστέρα που τον αποθέωνε σε κάθε ευκαιρία.

Είναι τόσο μεγάλες οι χαρές που έχει χαρίσει ο «κοντός γίγαντας» στους φίλους του Αστέρα και είναι λογικό όλος ο φίλαθλος  κόσμος της ομάδας να τον έχει ακόμα στην καρδιά του και να τον αποθεώνει για τα όσα είχε καταφέρει με την «κιτρινομπλέ» φανέλα.

Ειδήσεις: 
Video: 

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις στο ATFC.tv


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.