Άριστη διαιτησία από Διαμαντόπουλο στο Ξάνθη - Ολυμπιακός

Άριστη διαιτησία από Διαμαντόπουλο στο Ξάνθη - Ολυμπιακός

Νοέμβριος 04, 2019 - 16:49
4 σχόλια

Μπορεί η λήξη της ισόπαλης με 0-0 αναμέτρησης της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό να έφερε τον κακό χαμό αναφορικά με το μπαράζ ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Βόλο ωστόσο ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με την διαιτησία του παίρνει βαθμό άριστα.

Οι όποιες φωνές μέσω του κ. Καραπαπά για μη χρήση VAR πέφτουν στο κενό με τις φάσεις να δικαιώνουν απόλυτα το διεθνή Αρκά ρέφερι ο οποίος πραγματοποίησε μια σπουδαία διαιτησία χωρίς λάθη, με σιγουριά στις αποφάσεις και όντας πάντα κοντά στις φάσεις.

Πολύ καλή ήταν και η απόδοση του Τρύφωνα Πετρόπουλου που ήταν πρώτος βοηθός του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου με τους δύο εκπροσώπους της Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας να παίρνουν εύσημα από τους καθηγητές διαιτησίας στις αναλύσεις των επίμαχων στιγμών του Ξάνθη-Ολυμπιακός.

Η Αρκαδική διαιτησία σε δύσκολους καιρούς για το Ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή και να διατηρεί την παράδοση που έχει χτίσει στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ένα σκληρό φάουλ έξω από την περιοχή,ένα χέρι έξω από την περιοχή κ ένα πέναλτι που δεν σώθηκαν υπέρ του Ολυμπιακού το λες άριστη διαιτησία για τον ΠΑΟΚ όχι για το ματς,κρίμα Άρη πολύ κρίμα,όλα στον βωμό του χρήματος κ της εξέλιξης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.