Αρκαδικός: Πρόωρη μεταγραφολογία χωρίς… ουσία

Αρκαδικός: Πρόωρη μεταγραφολογία χωρίς… ουσία

Μάιος 25, 2015 - 14:06
0 σχόλια

Η ομάδα μπάσκετ του Αρκαδικού ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την χρονιά καθώς κατάφερε να πάρει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η περίοδος αυτή μιας και δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες υπάρχει ως συνήθως η έντονη φημολογία αναφορικά με τα μεταγραφικά ζητήματα και με τις προσθαφαιρέσεις των ρόστερ για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Αρκαδικού καθώς καθημερινά ηχούν σειρήνες για το ποιοι θα έρθουν η για το ποιοι θα αποχωρήσουν από την ομάδα με αρκετά ονόματα παικτών να κάνουν παρέλαση μέσω των μάνατζερ που τους εκπροσωπούν.

Εδώ όμως υπάρχει μία σημαντική διαφορά και αυτή είναι ότι η ομάδα της Τρίπολης λειτουργεί με μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και πλάνο σχετικά με τον σχεδιασμό του νέου Αρκαδικού της Α1 χωρίς ωστόσο να μπαίνει στο παιχνίδι κανενός δημοσιεύματος και ασφαλώς κανενός μάνατζερ.

Αυτή η φιλοσοφία και αυτό το πλάνο σε συνδυασμό με την  μεθοδική δουλειά που γίνεται στον ΣΕΦΑ  έχει οδηγήσει την ομάδα στις μεγάλες επιτυχίες με αποκορύφωμα φυσικά την άνοδο στην Α1.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε και τώρα με την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο να είναι αυτοί που χειρίζονται αυτά τα θέματα έχοντας τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και φυσικά ξέροντας καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο αλλά και τα υλικά χρειάζονται στα χέρια τους για να χτιστεί μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα.

Σίγουρα  είναι πολύ νωρίς ακόμα για μεταγραφικά ζητήματα στο μπάσκετ αν σκεφτεί κανείς πως το πρωτάθλημα της Α1 δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα καθώς βρίσκεται στην ημιτελική φάση των play off όμως η διοίκηση και το staf  του Αρκαδικού ξέρουν σε ποια κατεύθυνση μπορούν να κινηθούν το επόμενο διάστημα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.