Ασταμάτητος...Ερμής Λαγκαδά - Αρκαδικός 59-68

Ασταμάτητος...Ερμής Λαγκαδά - Αρκαδικός 59-68

Φεβρουάριος 28, 2015 - 18:46
0 σχόλια

Σπουδαία νίκη για τον Αρκαδικό στον Λαγκαδά, όπου πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 55-68 να δείχνει την ανωτερότητα των Αρκάδων. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη αν εξαιρέσουμε το 3ο δεκάλεπτο και τα πρώτα λεπτά της 4η περιόδου δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα

Ο Αρκαδικός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και σχετικά εύκολα και νωρίς έχτισε μια διαφορά που μόνο αυξανόταν κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχοντας καθαρό μυαλό σε άμυνα και επίθεση έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας πετύχει 22 πόντους και έχοντας δεχτεί 18.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα πράγματα κύλησαν πιο καλά για τον Αρκαδικό και με τρομερή άμυνα ανάγκασαν τους παίκτες του Λαγκαδά να πετύχουν μόλις 7 πόντους σε όλη την διάρκεια του δεκαλέπτου, ενώ η επίθεση της Αρκαδικής ομάδας συνέχισε να είναι εύστοχη και την διαφορά των 4 πόντων την ανέβασε στους 12. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι 25-37 υπέρ του Αρκαδικού.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μείωσαν για τα καλά την διαφορά, με συνεχόμενα καλάθια αλλά και κάποια λάθη από πλευράς Αρκαδικού. Το 25-37 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου  έγινε 44-51 με τον Γιάννη Καστρίτη να μην είναι και πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στης 3η περίοδο.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Αρκαδικός είδε την διαφορά που είχε χτίσει να φτάνει στον έναν βαθμό, όμως πάτησε το γκάζι και με μεγάλα τρίποντα από τους Κοψαύτη, Καραμαλέγκο και Καρύδα αύξησε και πάλι την διαφορά για να έρθει το τελικό 55-68.

Οι Κοψαύτης, Καρύδας και Τζόρτζεβιτς πέτυχαν τους 42 από τους 68 πόντους και βοήθησαν στα μέγιστα για να έρθει αυτό το σπουδαίο διπλό. Ο Σάκης Καρύδας που ίσως είναι ο καλύτερος «κλέφτης» της κατηγορίας είχε και σε αυτό το παιχνίδι 4 κλεψίματα ενώ μοίρασε και 7 ασίστ. Την διαφορά όμως έκανε η συνολική προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη στην άμυνα και κράτησαν τον Λαγκαδά σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα σε απόσταση ασφαλείας και όταν οι γηπεδούχοι έφτασαν στο -1 είχαν το καθαρό μυαλό και κατάφεραν να μείνουν συγκεντρωμένοι με αποτέλεσμα να έρθει το άνετο και σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα.  

 

Ερμής Λαγκαδά :Καίκλης 4, Λευθεριάδης 6, Ακεψεμαϊδης 13, Νότης 2, Μπένος 6, Σιώτης, Καλογιαννίδης 5, Μανούσος 10, Πιλκούδης 2

Βολές: 8/15 53%

Δίποντα: 18/41 43%

Τρίποντα: 5/14 35%

Αρκαδικός: Καραμαλέγκος 7, Νοέας 7, Καρύδας 16 (2) (7ασ. 4κλ.), Κοψαύτης 11, Χατζής 8, Αναστασάκης, Θανόπουλος 2, Τσέλλος, Καλλινικίδης, Εζόμο 2, Τζόρτζεβιτς 15

Βολές: 13/20 65%

Δίποντα: 20/38 52%

Τρίποντα: 5/18 27%

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.