Αστέρας σαν σήμερα: Φιλικές νίκες που εντυπωσίασαν

Αστέρας σαν σήμερα: Φιλικές νίκες που εντυπωσίασαν

Ιούλιος 27, 2015 - 17:01
0 σχόλια

Θυμηθείτε τις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε σαν σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης με την Λάρισα το 2005 και με την Μυρίκη του 2011.

27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005

Αίσθηση προκάλεσε η νίκη του Αστέρα επί της Λάρισας με 1-0 στο Καρπενήσι, μιας και η αρκασική ομάδα προετοιμαζόταν για την παρθενική συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η ομάδα της Λάρισας για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Ο Αστέρας ήταν κυρίαρχος του αγώνα και πήρε τη νίκη με γκολ του Μιχάλη Κλοκίδη στο 60’.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Λυμπερόπουλος, Ανδριαδάκης, Μανωλακάκης, Χατζόπουλος, Βαγγελόπουλος, Ζάβος, Κουμπής, Παντελιάδης, Κλοκίδης, Αναστασάκος, Παπαδόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Μπαντής, Δημάκος, Γκόλιας, Κεφαλάς, Αντωνόπουλος, Rogerio, Χριστάκος, Κατσαρός, Καραγεώργης.

Λάρισα: Χριστόπουλος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Σίμος, Φέρστερ, Βέλα Τζούνιορ, Μπαχράμης, Σέρμπαν, Νεντέλκοβιτς, Σπάσιτς, Αλωνεύτης.

Έπαιξαν και οι: Κοτσώλης, Διγκόζης, Πάσιος, Τσιάτσιος, Ζιάγκας, Παπακώστας, Χατζηλιόντας, Γκαλίτσιος και Καζαντζής.

27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Φιλική νίκη με 5-0 πέτυχε ο Αστέρας, επικρατώντας της Μυρίκης στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου. Χατ-τρικ με γκολ στο 12’, 15’ και 24’ πέτυχε ο Matusiac και τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Τσουμάγκας με πέναλτι στο 50’ και Arcenievic  στο 56΄.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Στεφανάκος (61΄ Κοντοπίδης), Αργυρόπουλος (46΄ Navarro), Πιπίνης, Κωστούλας (46΄ Κουρμπέλης), Formica (46΄Cezarek), Rayos (46΄ Rogerio), Τσουμάγκας, Arcenievic (61΄ Διαμαντόπουλος), Juanito (58΄ Κολιός), Matusiac(46΄ Francu),Hegon.

Μυρίκη: Μεριγκούνης, Ζαχαράκης (71΄ Φραγκαλιός), Παχής, Λιάγκας Κ., Κολόκας (20΄ Ντουφεκιάς), Χρυσαφόπουλος(65΄ Μπουμπουρής), Πλατιάς (65΄ Ζαλοκώστας), Σταμούλης (62΄ Λέρης), Ράπτης (57΄ Φούκας), Λιάγκας Η. (59΄ Γενιτσαρόπουλος), Σιταράς (48΄ Πασσάς).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.