Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή με κόσμο, αυτόγραφα και γκολ (photos)

Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή με κόσμο, αυτόγραφα και γκολ (photos)

Ιούλιος 28, 2015 - 00:22
1 σχόλια

Παρουσία πολλών φίλων της ομάδας μας πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στην Τρίπολη μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία την Δευτέρα (27/7).

Το προπονητικό πρόγραμμα της αρκαδικής ομάδας περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας στο πρώτο μέρος και ασκήσεις με έμφαση στα τελειώματα στο δεύτερο.

Ο κόσμος που παρακολούθησε την προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης χειροκρότησε τα εντυπωσιακά γκολ των Ζησόπουλου και Παντελιάδη με σουτ στην κίνηση, ενώ στο τέλος πολλοί φίλαθλοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές.

Την Τρίτη (28/07) θα γίνουν δύο προπονήσεις. Το πρωί στο γυμναστήριο και το απόγευμα στο γήπεδο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΠΑΡΡΑΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΙ...ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 100-200-300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ...ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΤΕ 20 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΙΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΣΕ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 100 ΕΥΡΩ...ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ...ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.