Αστέρας Τρίπολης: Προπόνηση σε υψηλούς ρυθμούς

Αστέρας Τρίπολης: Προπόνηση σε υψηλούς ρυθμούς

Φεβρουάριος 26, 2015 - 19:50
1 σχόλια

Μπορεί η 26η αγωνιστική της Super League και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να αναβλήθηκε λόγο της διακοπής πρωταθλήματος από τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όμως ο Αστέρας συνεχίζει τις προπονήσεις του με ιδιαίτερα έντονο ρυθμό.

Το προπονητικό πρόγραμμα της Αρκαδικής ομάδας το απόγευμα της Πέμπτης  (26/2) ε αφιερώθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του σε πολλά παιχνίδια με μπάλα στο μισό γήπεδο και συνεχόμενους αγώνες 6 εναντίον 6 με τον Στάικο Βεργέτη να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν  οι Σανκαρέ, Ιγκλεσιας, Τορμένα και Λομπάτο. 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

+3 με Ολυμπιακό που μας τους στέρησε ο Σπάθας. +3 με Παναθηναικό που μας τους στέρησε ο άλλος κόρακας και εάν είμασταν προσεκτικοί σε 1,2 παιχνίδια +3 ακόμη, θα χαμε τώρα +8 βαθμούς και θα χτυπάγαμε και πρωτάθλημα. Και το λέω γιατί ψιθυρίζεται πως θα κόψουν 10 βαθμούς από Ολυμπιακοβάζελο και 5 από τον Παοκ, και θα βρισκόμασταν τώρα σε θέση πρωταθλητή. Αυτά, για να είμαστε προσεκτικοί στη συνέχεια, αλλά και να βλέπουν οι φίλαθλοι πως τον Αστέρα τον χτυπάνε και όλους τους άλλους τους χαιδεύουνε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.