Άστρος: Σε καραντίνα ο καρδιολόγος που κούραρε τον 80χρονο από τον Στόλο

Άστρος: Σε καραντίνα ο καρδιολόγος που κούραρε τον 80χρονο από τον Στόλο

Μάρτιος 24, 2020 - 12:24
2 σχόλια

Με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο καρδιολόγος που κούραρε τον 80χρονο από τον Στόλο ο οποίος έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό και αποτελεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Αρκαδία, ενημερώνει όσους ασθενείς του πέρασαν από το ιατρείο του τις προηγούμενες μέρες να βρισκονται σε επιφυλακή.

Να αναφέρουμε ότι ο 80χρονος από τον οικισμό Φούντωμα, στο χωριό Στόλος επισκέφθηκε το ιατρείο του καρδιολόγου την Παρασκευή 20 Μαρτίου.

Ο ιατρός δίνοντας πρώτος το καλό παράδειγμα, μένει στο σπίτι σε καραντίνα μαζί με την οικογένειά του προκειμένου να ανακόψει την πιθανή εξάπλωση του κορωνοϊού, καλώντας και τους συμπολίτες του να μείνουν ψύχραιμοι και να μείνουν στο σπίτι.

Όπως μας ανέφερε ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, έχει ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και έχει ήδη ενημερώσει προσωπικά όλους τους ασθενείς του, που επισκέφθηκαν το ιατρείο του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δείτε την την ανάρτηση του ιατρού στο Facebook:

Μετά από επικοινωνία από το ΚΥ Άστρους και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης σας ενημερώνω ότι την Παρασκευή 20/03/2020 ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοιού. Σύμφωνα με τις οδηγίες παραμένουμε οικογενειακά σε καραντίνα μέχρι νεωτέρων οδηγιών από τον Ε.Ο.Δ.Υ. Όποιος πέρασε από το ιατρείο τις προηγούμενες ημέρες να είναι σε επιφυλακή για πιθανά συμπτώματα. Μένουμε ψύχραιμοι. Μένουμε σπίτι.


2 Σχόλια

Γιατί δεν αναφέρεται το όνομα; αφού ο ίδιος ο καρδιολόγος, και πολύ σωστά, έκανε ανάρτηση, πως θα προφυλαχθούν οι ασθενείς του;

Πριν γραψεις οποιοδηποτε σχολιο,να διαβαζεις επιμελως το αρθρο!Ο γιατρος ενημερωσε τους ασθενεις ολους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.