Άθλος Μαινάλου 2018: Η γιορτή του αθλητισμού στη Βυτίνα (pics)

Άθλος Μαινάλου 2018: Η γιορτή του αθλητισμού στη Βυτίνα (pics)

Οκτώβριος 22, 2018 - 19:40
0 σχόλια

Ο Άθλος Μαινάλου 2018 (run+bike), έγινε για ένατη  συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 20-21/10/2018 στην περιοχή της Βυτίνας.

Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου και της  Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας.

Οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν ήταν: το Σάββατο αγώνας  mountain  runnning  19 km και την Κυριακή αγώνας  mountain bike 15 και 37 km.
Φέτος για πρώτη χρονιά έγινε και παράλληλη εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου, με την ονομασία ΒΥΤΙΝΑ 3km night run, η οποία ήταν  νυχτερινός αγώνας δρόμου 3 χιλιομέτρων στα  ασφάλτινα δρομάκια της πανέμορφης Βυτίνας.
 
ΧΟΡΗΓΟΙ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Δεληγιάννης Καύσιμα,  tac.com.gr,   bizart.gr, odlo-lasportiva, QNT,
Κουρουνιώτης  Τυροκομική
Ξενοδοχείο Αίγλη-Βυτίνα, 
Ξενοδοχείο Αιώρα,
Αέσκω Resort
Βυτίνα Ξενώνες-ΕΥ ΖΗΝ
Art Mainalon
Όμιλος Κυριών Βυτίνας.
Maestro Ζαχαροπλαστική
Ποδηλατοδρόμιο.gr
Ταβέρνα Κληματαριά
Καφετέρια Mesarea
Η Καντίνα
  
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Arcadia Portal.gr,
advendure.gr,
iRunmag.gr
Cycle 365.gr

Αγώνας  mountain runnning 19 km
Η  διαδρομή των  19 χιλιομέτρων και 680μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς μια γρήγορη διαδρομή με όμορφες εναλλαγές μέσα στο ελατοδάσος της Βυτίνας ανέδειξε νικητή τον Νίκο Πονηρέα με χρόνο 1:35:52.
Χάρτης: Ορεινό τρέξιμο 19 km
 
 
 

Αγώνας  mountain bike  
Οι  δύο διαδρομές μικρής τεχνικής δυσκολίας και πλέον πολύ δημοφιλείς προσέλκυσαν πάνω από 200 ποδηλάτες και ο καταπληκτικός καιρός έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουν τις διαδρομές και να έχουν και πολύ καλές επιδόσεις.
Η κλασσική φιδίσια αισθησιακή διαδρομή με μήκος 37 χιλιόμετρα με 1430μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς ανέδειξε νικητή τον Μιχάλη Παπασάββα με χρόνο 1:51:32 και η δεύτερη   διαδρομή των 15 χιλιομέτρων και 510 μέτρων θετικής υψομετρικής διαφοράς ανέδειξε νικητή τον Ρούτση Ραφαήλ με χρόνο 00:39:06. 

Χάρτης: Ορεινή ποδηλασία 37 km
 
Ευχαριστούμε θερμά το Δασαρχείο Βυτίνας, το Α.Τ. Γορτυνίας, την Θηροφυλακή Πελοποννήσου, το Σώμα εθελοντών,Σαμαρειτών κλιμακίου Τρίπολης για τη πολύτιμη βοήθειά τους.
 
Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα.
Φωτογραφίες:
Προηγούμενο άρθρο
Live: Ατρόμητος - Αστέρας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.