Αυτόματη ανανέωση του ΚΕΑ

Αυτόματη ανανέωση του ΚΕΑ

Απρίλιος 03, 2020 - 16:12
8 σχόλια

Ένας ακόμη μήνας παράτασης στην ισχύ τους δίνεται για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ σύμφωνα με σχετική απόφαση που θα βγει άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News θα δοθεί παράταση και για τον μήνα Απρίλιο στα εν λόγω επίδομα καθώς απαιτείται η υποβολή νέας αίτησης για την καταβολή του επιδόματος. Κι αυτό γιατί υπάρχει διαδικασία υποβολής αίτησης μέσω Δήμων ή Κέντρων Κοινότητας.

Ειδικότερα εφόσον δεν έχει υποβληθεί νέα αίτηση γα τη χορήγηση του επιδόματος του προγράμματος «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» του άρθρου 235 του ν. 4389/2016 (Α΄ 94) ή εφόσον δεν υποβληθεί η αίτηση αυτή ηλεκτρονικά απευθείας από τους ίδιους τους αιτούντες μέσω του διαδικτυακού παρατείνεται για έναν ακόμη μήνα η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων του προγράμματος αυτού, η οποία έληξε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Tags: 

8 Σχόλια

Μπορούμε να κάνουμε ανανέωση της αίτησης του επιδόματος Κέα μόνοι μέσω ίντερνετ;

Για να υποβάλω καινούργια αίτηση στο ΚΕΑ, επειδή είναι στον μήνα λήξης της, πρέπει πρώτα να κάνω ακύρωση της προηγούμενης ή πρέπει να λήξει για να με αφήσει να υποβάλω καινούργια; Θα ήθελα να ξέρω όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί λήγει αυτόν τον μήνα. Ευχαριστώ

Θέλω να ανανεώσω την αίτηση για το ΚΕΑ που λήγει τον Ιανουάριο 2023 και δεν μου επιτρέπει. Τι πρέπει να κάνω; Σας παρακαλώ θα ήθελα μια άμεση απάντησή σας . Ευχαριστώ πολύ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΑ? ( ΔΗΛ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ & ΕΓΓΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.