Δεν θα γίνουν μαθήματα αύριο στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Λεβιδίου

Δεν θα γίνουν μαθήματα αύριο στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Λεβιδίου

Ιανουάριος 07, 2019 - 17:12
0 σχόλια

Την αναστολή λειτουργίας του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Λεβιδίου αποφάσισε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής , όπως ανακοινώθηκε στη «Διαύγεια», για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου, εξαιτίας τόσο των δυσμενών καιρικών συνθηκών όσο και των εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ στο Λεβίδι. Η απόφαση με θέμα: «Προσωρινή Διακοπή μαθημάτων σε σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης»

αναφέρει:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Έχοντας υπόψη:
1. Το άρθρο 75 παρ. Ι περιπτ. στ υποπεριπτ. 27 του Ν.3463/2006, όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 94 του Ν.3852/2010
2. Την παρ.1 του άρθρου 282 του Ν. 3852/2010
3. Το υπ’ αριθμ. Φ.8.1/30-07/01/2019 έγγραφο της Δ/νσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας με το οποίο εισηγούνται την αναστολή λειτουργίας του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Λεβιδίου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στη περιοχή σε συνδυασμό με την διακοπή ρεύματος που ανακοίνωσε η Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε στην παροχή ηλεκτρικού στο Δ.Δ. Λεβιδίου (περιοχή Αγίου Γεωργίου & Κάτω Βρύσης) την Τρίτη 08/01/2019 για την πραγματοποίηση εργασιών ενίσχυσης του δικτύου της.

Α π ο φ α σ ί ζ o υ μ ε

Την αναστολή λειτουργίας του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Λεβιδίου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή σε συνδυασμό με την διακοπή ρεύματος που ανακοίνωσε η Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε στην παροχή ηλεκτρικού στο Δ.Δ. Λεβιδίου (περιοχή Αγίου Γεωργίου & Κάτω Βρύσης) την Τρίτη 08/01/2019 για την πραγματοποίηση εργασιών ενίσχυσης του δικτύου της.

Κοινοποίηση:
1. Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & B/θμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας
2. Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.