ΔΕΥΑΤ: Διαγωνισμός για προμήθεια υγρών καυσίμων

ΔΕΥΑΤ: Διαγωνισμός για προμήθεια υγρών καυσίμων

Ιούνιος 23, 2019 - 14:39
0 σχόλια

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης (ΔΕΥΑΤ) που έχει την έδρα της στην Τρίπολη προκηρύσσει Συνοπτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, (χαμηλότερη τιμή), βάσει των διατάξεων του άρθρου 327 του Ν.4412/2016 "Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)", για την προμήθεια με τίτλο "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ" συνολικού προϋπολογισμού 59.999,76 € (πλέον Φ.Π.Α.)

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑ Τρίπολης, Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς στην Τρίπολη, στις 27 Ιουνίου του έτους 2019, ημέρα Πέμπτη με ώρα έναρξης της παραλαβής των προσφορών την 9.30 και ώρα λήξης την 10.00.
Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί αναγνωρισμένοι προμηθευτές ή κατασκευαστές του δημοπρατούμενου αντικειμένου, του εσωτερικού ή εξωτερικού, που εξασκούν επάγγελμα σχετικό με το είδος για το οποίο γίνεται η δημοπρασία και είναι εγγεγραμμένοι στα οικεία εμποροβιομηχανικά επιμελητήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της διακήρυξης και των τευχών δημοπράτησης ή/και να τα παραλάβουν από τα γραφεία της ΔΕΥΑΤ, Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς στην Τρίπολη, Τ.Κ. 22131, το αργότερο μία (1) εργάσιμη ημέρα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες (ώρες ταμείου ΔΕΥΑΤ 8.00 - 13.00).
Η παραλαβή του εντύπου οικονομικής προσφοράς από την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΤ και η συμπλήρωσή του είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Για πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2710 237890.
Οι προσφορές συντάσσονται και υποβάλλονται στην Ελληνική γλώσσα.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Η παρούσα Περίληψη Διακήρυξης αναρτάται στον Πίνακα Ανακοινώσεων στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑΤ όπως επίσης και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ & στο ΚΗΜΔΗΣ.

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ
Γεώργιος Καρώνης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.