Δεύτερη νοσηλευτική ημερίδα στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεύτερη νοσηλευτική ημερίδα στην Τρίπολη (pics,vid)

Νοέμβριος 15, 2019 - 11:32
0 σχόλια

Η 6η Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, η  Νοσηλευτική Υπηρεσία του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας πραγματοποίησαν την δεύτερη νοσηλευτική ημερίδα με θέμα «Νέοι ορίζοντες στην νοσηλευτική» την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Η οργανωτική επιτροπή και ο πρόεδρος της  κ. Κοσκινάς Παναγιώτης κατάφερε να διοργανώσει μία ακόμα νοσηλευτική ημερίδα, η οποία απέσπασε πολύ καλά σχόλια από τους παρευρισκόμενους και σίγουρα θα συνεχιστεί στο μέλλον με άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Ακόμα μία χρονιά οι νοσηλευτές της Αρκαδίας αλλά και οι φοιτητές της Νοσηλευτικής Σχολής παρακολούθησαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες ομιλίες και συζήτησαν  για την εξέλιξη της Επιστήμης του υπηρετούν

Χαιρετισμό στην ημερίδα, έκαναν ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης κ. Κούρος ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, καλώντας τους να συνεχίσουν τις εκδηλώσεις, τονίζοντας ότι πάντα το Πνευματικό Κέντρο θα είναι στην διάθεση τους.

Επίσης την εκδήλωση χαιρέτησε ο  κ. Κοσκινάς Παναγιώτης πρόεδρος του Συλλόγου Νοσηλευτών Αρκαδίας ,  μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε.), μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ-Ε.Σ.Υ. και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου της Π.Φ.Υ. των Κέντρων  Υγείας, καθώς και ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Τομάρας Πέτρος και η πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η πρώτη διάλεξη περιελάμβανε την ανάπτυξη του θέματος «Επίδραση του Μικροβιώματος στα χρόνια μεταβολικά νοσήματα και στην έκβαση νοσοκομειακών ασθενών»  την οποία συντόνισε η κυρία Δημητροπούλου - Σπυροπούλου Ζ., Λαμπράκη Μ.

Οι επόμενες διαλέξεις που συνέχισαν την ημερίδα είχαν τίτλο, «Αξιολόγηση ΑΠ - Είδη Καταπληξίας», «Ενδυναμώνοντας Επαγγελματίες στο Ρόλο τους: Το παράδειγμα της Ομάδας Υποστήριξης Επαγγελματιών από το χώρο της Υγείας», , «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στην Υγεία», :και τέλος «Ασφαλής Χρήση Μέσων Πυρόσβεσης στο Νοσοκομείο»

Video: 

ArcadiaPortal.gr Δεύτερη νοσηλευτική ημερίδα στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.