Δικαίωμα στο όνειρο της πρόκρισης

Δικαίωμα στο όνειρο της πρόκρισης

Νοέμβριος 27, 2014 - 10:07
0 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης-Μπεσίκτας (22:05)

Ακόμα μία μεγάλη βραδιά για τον Αστέρα Τρίπολης και τους φιλάθλους του είναι η σημερινή (27/11) καθώς οι «κιτρινομπλέ» θα υποδεχθούν την Μπεσίκτας στις (22:05) για την 5η αγωνιστική του Europa League με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά διεκδίκησης της πρόκρισης.

Από την πλευρά του ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ρόλε όμως ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Ντορίν Γκόιαν επιστρέφουν και είναι έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα όπως επίσης και Μπράιαν Λούι.

Στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας δεν υπάρχουν άλλα  περιθώρια με την νίκη και τους τρεις βαθμούς  να αποτελούν  μονόδρομο για την Αρκαδική ομάδα για την συνέχεια του ευρωπαϊκού της ταξιδιού και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο και ο  Αστέρας θα χρειαστεί  υπομονή, καθαρό μυαλό, αυτοσυγκέντρωση και στα 90’ λεπτά  και ασφαλώς μεγάλη αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που θα του δοθούν κατά την εξέλιξη του αγώνα.

Το πλάνο της επιτυχίας που έχει φέρει την Αρκαδική ομάδα μέχρι εδώ δεν αλλάζει. Σωστή αμυντική λειτουργία, γρήγορες αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα των μεσοεπιθετικών του και φυσικά πάθος και τεράστια θέληση για την νίκη.

Συμπαίχτης του Αστέρα σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια για να έρθει μια ακόμα ιστορική αλλά και ταυτόχρονα  σημαντική νίκη θα είναι ο κόσμος καθώς το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αναμένεται να είναι και πάλι κατάμεστο και με την δυναμική που δίνει να γίνει ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας.

Ο Μοριάς φορά και πάλι τα γιορτινά του λάμπει από την λάμψη του σεντονιού και γεμίζει δύναμη τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Αστέρα για να έρθει η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του συλλόγου και ταυτόχρονα να δώσει ελπίδα στο όνειρο της πρόκρισης.

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.