Δημητσάνα: Προετοιμασία στο γήπεδο της Νυμφασίας, στόχος να γίνει έδρα

Δημητσάνα: Προετοιμασία στο γήπεδο της Νυμφασίας, στόχος να γίνει έδρα

Αύγουστος 29, 2019 - 18:09
5 σχόλια

Προγραμματισμός σε όλα τα επίπεδα από την Δημητσάνα η οποία ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου από την νέα αγωνιστική χρονιά.

Το πλάνο και ο προγραμματισμός της Γορτυνιακής ομάδας δεν περιορίζεται μόνο στα αγωνιστικά θέματα όπως αυτά των προπονήσεων και των μεταγραφών αλλά σε όλα τα επίπεδα με το γηπεδικό να αποτελεί το μείζον και το πρώτο στην λίστα με τους επόμενους στόχους που θέτει η διοίκηση για να βγάλει εις πέρας.

Η Δημητσάνα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο γήπεδο της Νυμφασίας σε μια εξαιρετική περιοχή μέσα στο πράσινο που αποτελεί τον πλέον ιδανικό προορισμό βάση των θερμοκρασιών που υπάρχουν αυτή την περίοδο για να προπονηθεί ένας ποδοσφαιριστής.

Στο γήπεδο της Νυμφασίας οι άνθρωποι της Δημητσάνας οραματίζονται την κατάλληλη έδρα για την ομάδα τους που εκτός από τις προπονήσεις και την προετοιμασία θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει και την έδρα της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ως προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι άνθρωποι της Δημητσάνας καθώς αν γίνουν οι κατάλληλες βελτιωτικές εργασίες και το γήπεδο μπορέσει να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες για το τοπικό μας πρωτάθλημα εκτός από το γεγονός πως η ομάδα θα βρει την έδρα της υπάρχουν και επιπρόσθετες προεκτάσεις που έχουν να κάνουν με περεταίρω αναβάθμιση της περιοχής.

Το φυσικό χορτάρι του γηπέδου βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση ωστόσο χρειάζεται βελτιωτικές εργασίες (πάτημα-κούρεμα-γραμμές κτλ) με την διοίκηση της Δημητσάνας να έχει τοποθετήσει με δικά της ασφαλώς έξοδα νέα δοκάρια και δίχτυα για να μπορεί η ομάδα να εκτελεί τις προπονητικές της ασκήσεις.

Επίσης το γήπεδο χρειάζεται μικρές ακόμα βελτιωτικές εργασίες πέριξ του αγωνιστικού χώρου αλλά και αποδυτήρια με την διοίκηση της ομάδας της Δημητσάνας να σχεδιάζει τους τρόπους με τους οποίος θα μπορέσουν να γίνουν οι αλλαγές αυτές μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα για να μπορέσει το γήπεδο να είναι έτοιμο με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας έχει ξεκινήσει της επαφές της με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς όπου μαζί σε συνεργασία θα προσπαθήσουν να βάλουν τις πινελιές που πρέπει για να μπορέσει το γήπεδο της Νυμφασίας να πάρει το πράσινο φως και να αποτελέσει και επίσημα την νέα έδρα της Δημητσάνας για τους αγώνες της στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Αρκαδίας.

Για την ώρα στο γήπεδο της Νυμφασίας η Δημητσάνα κάνει τις προπονήσεις της και μένει να δούμε ποιες θα είναι τελικά οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα σχετικά με τις βελτιωτικές εργασίες που χρειάζεται να γίνουν.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ρε μας δουλευετε?? Τα παιδια κανουν προπονησεις (και) στην καρτσοβα.. Μην λετε οτι θελετε

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε , έχουν να βαρέσουν κάτι κανόνια που θα ακουστούν μέχρι το Λεβιδι

ΠΑΡΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΣΟΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΚΑΝΤΕ ΓΡΙΓΟΡΑ ΓΙΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΟΥ.

πόσο αβάντα πια στη Δημητσάνα , θα βαρέσουν κανόνια μέχρι το Γενάρη. Να δούμε ποιος θα τους πληρώσει όλους αυτούς , χωρίς έδρα χωρίς κόσμο και με γέρους μισθοφόρους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.