Δημοπρασία ακινήτου του ΙΝ Ευαγγελίστριας Παραλίου Άστρους στην Αθήνα

Δημοπρασία ακινήτου του ΙΝ Ευαγγελίστριας Παραλίου Άστρους στην Αθήνα

Δεκέμβριος 10, 2019 - 11:01
4 σχόλια

Την Κυριακή 22/12/2019 και ώρα 11:00 στο κτίριο του περιβόλου του Ι. Ν. Ευαγγελίστριας στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας τίθεται σε πλειοδοτική δημοπρασία σύμφωνα με τη με αριθμό 3/2019 Πράξη Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας Αγ Βασιλείου Παραλίου Άστρους και με τους αναλυτικούς όρους της από 16/10/19 Διακήρυξης μία οριζόντια ιδιοκτησία – διαμέρισμα του Γ’ ορόφου πολυκατοικίας στην Καλλιθέα Αττικής, οδός Δημητρακοπούλου 130-132 και Γ. Κρέμμου, επιφάνειας 68,87 τμ, κατασκευής 1969, πλησίον σταθμού ηλεκτρικού Ταύρου, ιδιοκτησίας της άνω Ενορίας.

Τιμή πρώτης προσφοράς 56.650,00 ευρώ. Εγγύηση συμμετοχής 5.665 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο και για αντίγραφα των αναλυτικών όρων της δημοπρασίας π. Σταύρος Δελημανώλης τηλ 6978595024.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Μετά μην απορείτε γιατί ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στην εκκλησία.αντι το ακίνητο να το διαθέσουν για την στέγαση ενός π.χ άστεγου ή απόρου φοιτητή από την περιοχή στην Αθήνα,το ξεπουλανε για λίγες χιλιάδες ευρώ.δεν είναι ο σκοπός της εκκλησίας αυτός μέσα στην κοινωνία και δυστυχώς έρχονται και μέρες αγάπης.μονο η λέξη ντροπή μπορεί να χαρακτηρίσει αυτήν την κίνηση

Το μεγάλο ζήτημα είναι γιατί αφήνουν νοήμονες άνθρωποι ακίνητα στην εκκλησία.

Εσύ μεγαλόστομε που τόσο εύκολα ντροπιάστηκες, έχεις καθόλου υπόψη τι έχει πληρώσει μέχρι τώρα η μικρή φτωχή ενορία 700 κατοίκων για το εν λόγω ακίνητο κι αν αντέχει τα έξοδα συντήρησής του; Πως θα κάνει φιλανθρωπία; με δανεικά; Το πουλάνε για να σταματήσουν να αιμοραγούν οικονομικά για να συνεχίσουν το φιλανθρώπικο τους έργο το οποίο γίνεται πάντα, ειδικά στις γιορτές αλλά δεν το διαφημίζουν. Το ξέρουν αυτό οι οικογένειες και οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη. Η εκκλησία και ειδικά οι μικρές ενορίες δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις. Κι αυτά τα χρήματα εκεί θα πάνε...

Υπάρχει φτωχή ενορία στις μέρες μας? σάς παρακαλώ μην παίζετε με την νοημοσύνη μας..αν τα χρήματα πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς έχει καλώς αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα πάνε για φρου φρου και αρώματα όπως συμβαίνει σε κάθε ενορία.σε καμιά καινούργια εικόνα, δισκοπότηρο, περιβάλλοντες χώροι, φωτισμοί κτλ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.