Δημοσκόπηση Κάπα Researh: Με 7% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Κάπα Researh: Με 7% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ

Ιούνιος 25, 2017 - 20:05
0 σχόλια

Παραμένει το δημοσκοπικό προβάδισμα της ΝΔ επί του ΣΥΡΙΖΑ καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με επτά ποσοστιαίες μονάδες σε νέα δημοσκόπηση. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research για «Το Βήμα της Κυριακής», η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 23,2%, έναντι 16,2% του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου.

Με την αναγωγή στην αδιευκρίνιστη ψήφο, η οποία είναι στο 27%, η διαφορά ανέρχεται στις 9,6 μονάδες: η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 31,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ 22,2%.

Στην τρίτη θέση είναι η Χρυσή Αυγή με 6,6%, ενώ ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,4% και το ΚΚΕ με 6,1%. Το Ποτάμι συγκεντρώνει ποσοστό 1,6%, οι ΑΝΕΛ 2,6%, η Ένωση Κεντρώων 2,3%, η Λαϊκή Ενότητα 1,1%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,2% και η Πλεύση Ελευθερίας 1,6%.

Οι προτεραιότητες των πολιτών, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, είναι η ανάπτυξη, οι δουλειές, η πολιτική σταθερότητα και η επιστροφή των παιδιών τους από το εξωτερικό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.