Διπλή μεταγραφική κίνηση με Κατσικαδά και Λάλα από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Διπλή μεταγραφική κίνηση με Κατσικαδά και Λάλα από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Ιανουάριος 10, 2020 - 10:37
6 σχόλια

Ποδαρικό στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου έκανε ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου καθώς πραγματοποίησε διπλή κίνηση και μάλιστα με έντονο Λεωνιδιώτικο χρώμα αφού έκανε δικούς του τους Χρήστο Κατσικαδά και Γιάννη Λάλα.

Ο Χρήστος Κατσικαδάς αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της χρονιάς στην ΑΕΚ Τρίπολης και την Γ' Εθνική κατηγορία ενώ από την πλευρά του ο Γιάννης Λάλας στην Αττική με τον Θρασύβουλο Φυλής και πλέον επαναπατρίζονται και οι δύο στην Νότια Κυνουρία για χάρη του Ολυμπιακού Λεωνιδίου.

Οι πρωτοπόροι της Α' Αρκαδίας μετά τους Χρήστο Κατσικαδά και Γιάννη Λάλα φαίνεται πως δεν θα σταματήσουν εδώ μιας και παλεύουν για μία ακόμα κίνηση που θα έχει ως στόχο να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το ποιοτικό επίπεδο της ομάδας για την συνέχεια των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Τον Ολυμπιακό τον έχει αγοράσει η μαφία. Προσοχή στις κακοτοπιές.

Ακούγετε για δυνατό μπαμ από την διοίκηση με παίκτη μεγάλης ποιότητας και που παίζει στην ομάδα που έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ ...

Καλά αυτός ο κατσικαδας κάθε χρόνο φεύγει απ το λεωνιδιο,,,κ τν Ιανουάριο τν ξανά μαζευτε

μεταγραφές αεροδρομίου λογικα θα τους περίμεναν με τα τρακτερ στα θερμοκήπια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.