Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στο 2ο ΓΕΛ Τρίπολης από τον Αθανάσιο Μαρτίνο

Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στο 2ο ΓΕΛ Τρίπολης από τον Αθανάσιο Μαρτίνο

Μάιος 21, 2019 - 11:30
0 σχόλια

2o ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προς τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο,

Πρόεδρο  της ΑΙΓΕΑΣ Α.Μ.Κ.Ε     

 

 Αξιότιμε κύριε Μαρτίνο,

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την σημαντική δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού για το σχολείο μας, το 2ο ΓΕΛ Τρίπολης. Οι δύο φορητοί  και οι δύο σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές τους οποίους δεχτήκαμε και παραλάβαμε, θα αποτελέσουν  πολύτιμη βοήθεια για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας καθώς θα συμβάλλουν σημαντικά  στην εκπαιδευτική διαδικασία, την πρόσβαση στη γνώση αλλά και σε καινοτόμα σχολικά προγράμματα και δραστηριότητες που σχετίζονται με την αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών και υλοποιούνται στο σχολείο  μας.

To εκπαιδευτικό μας έργο ενισχύθηκε σημαντικά από την στήριξή σας αυτή, για την οποία αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε, για άλλη μια φορά, την ευγνωμοσύνη μας και ταυτόχρονα την ευχή μας να είστε πάντα σε θέση να ενισχύετε και να προσφέρετε στους νέους, ανταποκρινόμενος στον απαιτητικό και σύνθετο ρόλο σας.
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή σας τη χειρονομία, δημοσιεύοντας το παρόν ευχαριστήριο στο Ιστολόγιο του σχολείου μας καθώς επίσης και σε άλλα τοπικά sites

 

 

Με εκτίμηση  

 

Η Διευθύντρια                                                                                   Ο Σύλλογος   Διδασκόντων

 

 

Χαρίκλεια Κουλούρη

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.