Δυνατή βραδιά ροκ με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Λεβίδι (pics,vid)

Δυνατή βραδιά ροκ με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Λεβίδι (pics,vid)

Αύγουστος 21, 2018 - 10:13
2 σχόλια

Μια δυνατή ροκ βραδιά προσέφερε ο ογκόλιθος της ροκ σκηνής στην Ελλάδα Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Λεβίδι το βράδυ της Δευτέρας 20 Αυγούστου. Ο Έλληνας καλλιτέχνης με τη σπουδαία καριέρα και την ξεχωριστή φωνή αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του, αλλά και από το δυναμικό Eπίσημο fan club Βασίλη Παπακωνσταντίνου: Οι ψυχές και οι Αγάπες, το οποίο τον ακολουθεί παντού, όπως θα ακούσετε και στο βίντεο.

Από νωρίς συγκεντρώθηκαν οι φίλοι του τραγουδιστή στον χώρο της συναυλίας και απόλαυσαν μια εξαιρετική διοργάνωση από τον Ορχομενό Λεβιδίου και τον Φιλοτεχνικό Σύλλογο Λεβιδίου.ν Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά του Ορχομενού και του Φιλοτεχνικού Ομίλου στην κυριολεξία τα έδωσαν όλα για τη διοργάνωση της συναυλίας, χωρίς, όπως είπε ο πρόεδρος, κάποια ουσιαστική βοήθεια από πλευράς Δήμου. Μάλιστα, το φαν κλαμπ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου «τα χασε» με το πόσο άρτια οργανωμένα ήταν όλα, ως την τελευταία λεπτομέρεια.

Σημειωτέον ότι ο κοσμαγάπητος καλλιτέχνης έχει καταγωγή από το Βάτα Αρκαδίας και εφέτος συμπληρώνει 45 χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή, τα οποία γιόρτασε στο Λεβίδι με τους πιστούς του ακροατές όλα αυτά τα χρόνια.

Μαζί του οι:

Πιάνο / keyboards: Ανδρέας Αποστόλου

Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης

Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου

Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη

Κιθάρες –πνευστά: Γιάννης Αυγέρης

Πλήκτρα: Γιώργος Θεοδωρόπουλος

Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος  Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης

Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας, Μίμης Βασιλείου

Ενορχήστρωση: Ανδρέας Αποστόλου

Video: 

Arcadia Portal.gr Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Λεβίδι


2 Σχόλια

Ο Δήμος όχι μόνο δεν βοήθησε την εκδήλωση αλλά έβαλε και τρικλοποδιές (εξέδρα, ορισμός εκδήλωσης στην Βλαχοκερασια την ίδια μέρα κλπ). Ας ανοίξουν τα μάτια τους και να παραδειγματιστούν πως γίνονται εκδηλώσεις που δεν είναι απαραίτητη η γουρνοπουλα.

Ανωνυμος 15:24 Είναι και παραείναι απαραίτητη η γουρνοπούλα. Από πού νομίζεις ότι ψηφίστηκαν τα άχρηστα ταγάρια της δημοτικής αρχής; Από τις γουρνοπούλες και τα πανηγύρια. Έτσι πάει να ξαναπάρει εκλογές ο επικεφαλής του περιφερόμενου θιάσου. Με το να επιχορηγεί συλλόγους για πανηγύρια και γουρνοπούλες και τους άχρηστους πρώτο τραπέζι πίστα να μοστράρουν τις μάπες τους σαν γύφτικα σκεπάρνια για να φωτογραφηθούν..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.