Το ΕΦΚΑ Αρκαδίας επισκέφθηκε ο Γ. Παπαηλιού

Το ΕΦΚΑ Αρκαδίας επισκέφθηκε ο Γ. Παπαηλιού

Μάιος 27, 2017 - 13:44
3 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού επισκέφθηκε το κατάστημα ΕΦΚΑ Αρκαδίας (πρώην ΙΚΑ Τρίπολης) στις 26.5.2017, όπου συναντήθηκε με τη διευθύντρια και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων και είχε διαλογική συζήτηση με τους εργαζόμενους :  

Ο Γιώργος Η. Παπαηλιού αναφέρθηκε στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος, με τη δημιουργία του ΕΦΚΑ, μέσω της  ενοποίησης των προϋπαρχόντων φορέων κοινωνικής ασφάλισης.

Επιπλέον αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν κατά τη μακρά μεταβατική περίοδο,  μέχρις ότου το νέο σύστημα λειτουργήσει πλήρως.

Στις παρατηρήσεις των εργαζομένων για σημαντικές αρρυθμίες κατά τις διαδικασίες ανακεφαλαίωσης των ημερών εργασίας και απονομής των συντάξεων λόγω της  υποστελέχωσης  του καταστήματος, ο Γιώργος Η. Παπαηλιού, αφού αναγνώρισε την κρισιμότητα και το επείγον αντιμετώπισης του προβλήματος, παρέπεμψε στην κτιριακή ενοποίηση και συνακόλουθα στη  συγκέντρωση του προσωπικού όλων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης,   σε μετακινήσεις προς το κατάστημα  και εν τέλει σε προσλήψεις.  

Απαντώντας σε έκφραση σχετικής ανησυχίας, πρόσθεσε, ότι δεν τίθεται ζήτημα απολύσεων και ότι στόχος είναι η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική υποστήριξη για την εξυπηρέτηση τόσο του προσωπικού όσο και των ασφαλισμένων.     

Τέλος είπε, ότι  θεωρεί αναγκαία την ουσιαστική  λειτουργία των γραφείων κοινωνικής ασφάλισης στα Τρόπαια, στο Λεωνίδιο και στο Άστρος, ώστε να καλύπτουν όλα τα πεδία δραστηριότητας του ΕΦΚΑ.

(Δελτίο Τύπου)


3 Σχόλια

Επρεπε να ντρεπεσαι ελεινε Πηρα το εφαπαξ 18500 χιλιαδες και αυτοι που το πηραν περσι πηραν 26000 Κατρουγκαλε****

Ωραίος ρε Γιώργο. Πας στη Βουλή και ψηφίζεις (συγνώμη σχίζεις ήθελα να πω) μνημόνια και περικοπές και μετά πας και συμπάσχεις με τα άτυχα θύματα της αντιλαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.