Εγγραφές στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης για το νέο σχολικό έτος 2020-21

Εγγραφές στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης για το νέο σχολικό έτος 2020-21

Μάιος 23, 2020 - 15:02
0 σχόλια

Εν όψη των εγγραφών των μαθητών  στο Λύκειο , που αποφοίτησαν από το Γυμνάσιο,  αλλά και των μεταγραφών μαθητών που τελείωσαν την Α’  Λυκείου,  το ΕΠΑΛ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ  για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση  των μαθητών και των γονέων δημιούργησε το ενημερωτικό φυλλάδιο που δίνει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες σε σχέση με τις δυνατότητες, τις προοπτικές και το βαθμό δυσκολίας επίτευξη του στόχου κάθε μαθητή, μέσω του Επαγγελματικού Λυκείου. Οι πληροφορίες αυτές πρέπει να είναι διαθέσιμες σε κάθε μαθητή και γονέα ώστε να λάβει την καλύτερη γι΄αυτόν απόφαση στη επιλογή του πιο δρόμο θα ακολουθήσει για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει.

Τα στοιχεία και δεδομένα που εμπεριέχονται στο φυλλάδιο είναι τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας. Βεβαίως  το ΕΠΑΛ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για περισσότερες  πληροφορίες.

ΤΗΛ.2791022685

 Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΕΛΑΣ

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.