Είδε Παναρκαδικό - Α.Ο. Τεγέας ο Τότης Φυλακούρης

Είδε Παναρκαδικό - Α.Ο. Τεγέας ο Τότης Φυλακούρης

Σεπτέμβριος 24, 2017 - 20:05
0 σχόλια

Μια μεγάλη δόξα των Ελληνικών γηπέδων βρέθηκε στην Τρίπολη και παρακολούθησε τον αγώνα για την Γ’ φάση του κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στον Παναρκαδικό και τον Α.Ο. Τεγέας το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου.

Ο πρώην αστέρας του Παναθηναϊκού Τότης Φυλακούρης ήταν στις εξέδρες του γηπέδου του Παναρκαδικού και με μεγάλη προσοχή παρακολούθησε την αναμέτρηση και τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ο Τότης Φυλακούρης έγινε δεκτός με ένθερμο τρόπο καθώς μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να βγάλουν μια φωτογραφία με τον ίδιο να σχολιάζει την αναμέτρηση και να μένει εντυπωσιασμένος από τις καταπληκτικές αποκρούσεις του Κωνσταντόπουλου που του κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Συντροφιά με τον Τότη Φυλακούρη ο Θανάσης Καλοπίσης ο παλαίμαχος άσος του Παναρκαδικού με τον χρόνο να γυρνά πίσω στα ρομαντικά ποδοσφαιρικά χρόνια μιας άλλης εποχής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.