Εκδήλωση για τα απορρίμματα – Πρόταση η διαλογή στην πηγή (video)

Εκδήλωση για τα απορρίμματα – Πρόταση η διαλογή στην πηγή (video)

Αύγουστος 23, 2014 - 10:01
0 σχόλια

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 44ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας ο Τεγεατικός Σύνδεσμος και οι εταιρείες Αρκαδική Εναλλακτική Α.Ε. και Λακωνική Βιοενεργειακή Α.Ε. συνδιοργάνωσαν την Τρίτη 19 Αυγούστου, ενημερωτική εκδήλωση συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Οικοκυρικής Σχολής.

Στην εκδήλωση οι δύο εταιρείες παρουσίασαν την υλοποίηση του οράματός τους για την διαχείριση των Απορριμμάτων με την ενεργό συμμετοχή των δημοτών και με διαλογή στην πηγή. Παρουσίασαν την μέχρι τώρα δράση τους και κάλεσαν τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα.

Οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών Βασίλης Γιόκαρης και Σταύρος Αργυρόπουλος συζήτησαν με τους παρευρισκομένους και εξέθεσαν τις προτάσεις τους για μια καθαρή πόλη. Στην εκδήλωση βρέθηκαν κάτοικοι από την Παλαιόχουνη και την Καλιρρόη όπου και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τη μονάδα διαχείρισης στερεών αποβλήτων η οποία θα κατασκευαστεί στην περιοχή τους. Οι κάτοικοι της Παλαιόχουνης μίλησαν για τα μεγάλα προβλήματα τα οποία θα δημιουργηθούν όπως τόνισαν  στη συγκεκριμένη περιοχή με την κατασκευή της μονάδας διαχείρισης.

Οι εκπρόσωποι από την άλλη είχαν να προτείνουν την διαλογή στην πηγή, επισημαίνοντας ότι απορρίμματα τα οποία και παράγουν οι ίδιοι πρέπει να τα διαχειριστούν σωστά και προς όφελος του περιβάλλοντος. Δεν είναι σκουπίδια ανέφεραν καθώς μπορούν να με το σωστό χειρισμό να τους εξασφαλίσουν μέχρι και χρήματα.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Συζήτηση για τα απορρίμματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.