Έκλεψαν καλώδια από τη ΔΕΥΑ Σπάρτης - Προβλήματα στην υδροδότηση της πόλης

Έκλεψαν καλώδια από τη ΔΕΥΑ Σπάρτης - Προβλήματα στην υδροδότηση της πόλης

Φεβρουάριος 07, 2020 - 10:20
4 σχόλια

Θρασύτατοι «κηνυγοί χαλκού» έκλεψαν καλώδια μήκους 150 μέτρων από το δίκτυο της ΔΕΥΑ Σπάρτης, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται προβλήματα στην υδροδότηση της πόλης από την Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη έγινε αντιληπτό ότι άγνωστοι -πιθανότατα Ρομά, οι οποίοι λυμαίνονται πάσης φύσεως υποδομές, προκειμένου να βρουν χαλκό- είχαν αφαιρέσει 150 μέτρα καλωδίων στην κεντρική γεώτρηση ύδρευσης, προφανώς για να αφαιρέσουν τον χαλκό που περιέχουν, αξίας 15.000 ευρώ.

Δεδομένου ότι τα καλώδια παραγγέλθηκαν και αναμένεται να παραληφθούν σε τρεις ημέρες, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΣ εργάζονται πυρετωδώς για μερική αποκατάσταση της βλάβης, προκειμένου να μην παρουσιαστεί έλλειψη νερού στην πόλη της Σπάρτης, αναφέρει ο lakonikos.gr.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Αν ψάξει κάποιος τον ορισμό του όρου ΠΑΡΑΣΙΤΟ θα βρει πολλές ομοιότητες με πολλούς από την συγκεκριμένη ομάδα ατόμων και προσοχή δεν το λέω με ρατσιστική διάθεση άλλωστε δεν πιστεύω ότι είμαι ανώτερος από αυτούς δυστυχώς αυτοί μας βλέπουν ως κατώτερους τους και δεν μας υπολογίζουν

Αυτοί που αγοράζουν τον χαλκό και λοιπά υλικά που κλέβονται τι τα κάνουν; Αυτοί δεν ελέγχονται για το αν κόβουν αποδείξεις; Για το που τα πουλούν; Τι σκατά στην Ελλάδα είμαστε που δεν δίνει κανείς λογαριασμό σε κανέναν;

Τα παράσιτα δυναμώνουν από τα επιδόματα και δεν μιλάω μόνο για τους γύφτους. Το υπόδειγμα του γύφτου που αγράμματος και καλά αναγκάζεται να κλέψει ακολούθησαν οι κάθε λογής καθαρίστριες που πλαστογράφησαν και καζάντησαν με την επιδοκιμασία όσων κυνηγάνε την ψήφο τους .

Οι καθαρίστριες καζάντησαν πλαστογραφώντας το απολυτήριο δημοτικού! Ούτε ο ψυχωτικός του πληκτρολογίου που πάσχει από βαριά αναιμία λόγω παρασίτων να ήσουν ανώνυμε 16:52

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.