Εκλογές στον Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης

Εκλογές στον Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης

Σεπτέμβριος 04, 2015 - 19:02
0 σχόλια

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) μετά από απόφαση που έλαβε στην τελευταία του συνεδρίαση την Τετάρτη 2/9/15,ενημερώνει τα μέλη του συλλόγου ότι την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19.00 καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου σε  Γενική Συνέλευση με θέματα απολογισμός πεπραγμένων και λογοδοσία της 3ετούς θητείας της απερχόμενης διοίκησης και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου 5οχλμ Ε.Ο. Τρίπολης- Σπάρτης. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.

Ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει ένα πολύ μεγάλο έργο στα αθλητικά δρώμενα της Αρκαδίας και ειδικότερα στον χώρο του τένις και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ping-pong)  με μοναδικές αθλητικές πρότυπες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2710.556500

Για το  Δ.Σ. του Σ.Α.Τ

Αθανάσιος Αργειτάκης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.