ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Όλος ο εκπαιδευτικός κόσμος διαμαρτύρεται για το νομοσχέδιο για την Παιδεία (pics,vid)

ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Όλος ο εκπαιδευτικός κόσμος διαμαρτύρεται για το νομοσχέδιο για την Παιδεία (pics,vid)

Ιούνιος 09, 2020 - 13:53
3 σχόλια

Για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή και αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές αλλά και τους γονείς των μαθητών και που προβλέπει, ανάμεσα στα άλλα, την απευθείας μετάδοση των μαθημάτων, αλλά και την αύξηση των μαθητών ανά αίθουσα αφήνοντας έτσι παράθυρο όχι για νέες προσλήψεις αλλά για απολύσεις, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας και συγκέντρωση στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πάνος Ζαφειρόπουλος ανέφερε ότι επιδόθηκε ψήφισμα με απόφαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ και της ΓΣ των προέδρων της ΕΛΜΕ,όπου σχεδόν ομόφωνα ο εκπαιδευτικός κόσμος διαμαρτύρεται για το νομοσχέδιο που ψηφίζεται αύριο.

Ο εκπρόσωπος των Αδέσμευτων δήλωσε ότι η σημερινή απεργία αφορά και στη μείωση των θέσεων εργασίας στα σχολεία, αφού αυξάνεται ο αριθμός των μαθητών ανά τάξη. Όλα τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες, είπε, και τόνισε ότι ως καθηγητές, πρέπει να αντισταθούν όλοι σε αυτό.

Όλα τα υπόλοιπα, είναι για το διαίρει και βασίλευε.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Απεργία εκπαιδευτικών 9/6/2020


3 Σχόλια

Πόσοι απήργησαν κύριοι του portal; Με ονόματα διότι πώς θα διδάξει κάποιος που διαφωνεί σε πρότυπο εφόσον σιχαίνεται την υψηλή προσπάθεια!

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας, είμαστε όλοι μαζί σας! 14:32 ενημερώσου και μην φαντάζεσαι πράγματα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.