Έναρξη προετοιμασίας και το post γεμάτο νόημα από τον Ορχομενό (pic)

Έναρξη προετοιμασίας και το post γεμάτο νόημα από τον Ορχομενό (pic)

Αύγουστος 28, 2019 - 20:01
1 σχόλια

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Ορχομενός Λεβιδίου ξεκινώντας την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Αρκαδίας.

Η ομάδα του Λεβιδίου έχει περάσει σε μια νέα εποχή με την προπονητική σκυτάλη να περνάει στα χέρια του Νίκου Δρόσου που για σειρά ετών φόρεσε την φανέλα της ομάδας έχοντας στο πλευρό του τον γυμναστή Φώτη Σαββάκη σε ρόλο και άμεσου συνεργάτη στον πάγκο. 

Ο Ορχομενός που διακρίνεται για το πλάνο και την μεθοδικότητα του στον τρόπο λειτουργίας του σωματείου του ποντάρει στην δημιουργία ενός δυνατού και ανταγωνιστικού συνόλου παραμένοντας μια από τις σταθερές δυνάμεις της Α' Αρκαδίας έχοντας κερδίσει τον τίτλο αυτό μέσα στο γήπεδο τα προηγούμενα χρόνια.

Πέραν της προετοιμασίας ο Ορχομενός είναι από τις ομάδες που χειρίζεται με τον πλέον άριστο τρόπο τα social media κάνοντας ακόμα μια ιδιαίτερη ανάρτηση με ένα post γεμάτο νόημα με λόγια του Γιώργου Δώνη.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ -BOSS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.