Ενστάσεις για την αποτελεσματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Ενστάσεις για την αποτελεσματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Φεβρουάριος 07, 2019 - 08:47
26 σχόλια

Πληροφορούμαστε ότι αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που είτε δραστηριοποιούνται εκτός Νομού Αρκαδίας είτε είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας στην Αρκαδία, έχουν πολύ σοβαρές ενστάσεις για τις διαδικασίες και το αποτέλεσμά τους, από τον τοπικό κομματικό ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά στο θέμα της στήριξης του νυν Δημάρχου στην Τρίπολη - μέλος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. - ενώ υπάρχει Δημοτική παράταξη, υπάρχουν φωνές και διαμαρτυρίες και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που έχει φτάσει στα γραφεία της Αθήνας.

«Στις τοπικές εκλογές στα χωριά και στις πόλεις δεν θα πρεπε να ασχολούνται τα κόμματα ειδικά όταν οι πόλεις δεν είναι αστικά κέντρα όπως της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης ή της Πάτρας. Στις πόλεις που δεν ξεπερνούν τις 35 με 40 χιλιάδες θα έπρεπε να αφήνονται οι κοινωνίες να δημιουργούν υπερκομματικά ψηφοδέλτια άξιων αυτοδιοικητικών ανθρώπων. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι και Τοπική και Αυτοδιοίκηση, όπως αυτοδιοίκηση είναι στα Πανεπιστήμια», αναφέρουν.

«Ο κ. Παυλής δεν έδειξε 5 χρόνια καμία αυτοδιοικητική αποτελεσματικότητα, ούτε κέρδισε κάτι ο Δήμος”, αναφέρουν. “Tουλάχιστον υπήρχε η ανάπλαση του Κέντρου το 2011-2014 και η οικονομική και διοικητική συνέχεια από τη Διοίκηση Κοτσιάνη του 2006-2010...», συνεχίζουν.

Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ καλοβλέπει τις συμμαχίες και την επόμενη μέρα στην Πελοπόννησο, να υπάρχουν αυτοδιοικητικοί για να προωθήσει την πολιτική του για επόμενα 4 χρόνια διακυβέρνησης. Οι πηγές αναφέρουν ονόματα που παλιότερα είχαν παίξει ρόλο στην Κεντροαριστερά και στα πρώτα σημαντικά χρόνια γιγάντωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η λογική υπάρχει και στην περιφέρεια με την υποψηφιότητα Δέδε, που δεν φαίνεται αφενός να την υποστηρίζει ο ίδιος αφού παραμένει Γενικός Γραμματέας και πάλι θα αποχωρήσει μετά την ήττα του, αφετέρου δεν έχει ψηφοδέλτιο μάχης και θέσεων για μια τόσο δύσκολη περιφέρεια, όπως της Πελοποννήσου.  

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις...

Θ.Μ.


26 Σχόλια

Επιτέλους η λογική να πρυτανεύσει στην Τρίπολη. Οι εκλογές για Δήμαρχο είναι ακομμάτιστες κ. Παπαζαχαρία...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΚΑΖΟΖΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΣΟ ΠΟΣΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.....

Θα πρεπει να υπαρξουν πολιτικες δυναμεις που σαν στοχο να εχουν το καλο της πολης

Ειναι αληθεια οτι το 2011 με 2014 υπηρξε εργο στην πολη.Ολοι εμεις που θα κληθουμε να επιλεξουμε δημαρχο στις προσεχεις εκλογες θα πρεπει να επιλεξουμε τον καλυτερο για την πολη μας και να μην βρεθουμε παλι μετα απο τεσσερα χρονια και να μιλαμε για αλλη μια χαμενη τεραετια.

Ολα τα κομματα αλλα και οι πολιτες θα πρεπει να στηριξουν ανθρωπους που εχουν προσφερει και μπορουν να προσφερουν για το καλο των πολιτων και του δημου.Αλλο οι δημοτικες και αλλο οι βουλευτικες εκλογες.

Ενα ακομα λαθος του Τασου μετα το 2014 να στηριξει τον Παυλη .Τα τελευται χρονια δεν εγινε τιποτα για την πολη και τους πολιτες.

Ο Τασος κινειται μονος του σαν τους παλιους κομματαρχες.Δεν νομιζω οτι συμφωνουν ολοι για τον Παυλη

Ο Σμυρνιωτης ειναι ο μονος που τα τελευταια χρονια αλλαξε την μορφη στην πολη,ειναι ο μονος που εκανε εργο.Θα πρεπει να δουμε ολοι μας λιγο ποιο μπροστα και να βαλουμε την πολη σε τροχια αναπτυξης και οχι να βαλτωσουμε τον δημο

Δεν θα επιτρεψουμε στον Τασο να φερει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 3%.Θα ειναι αυτος και η παρεα του σε αυτην την αποφαση

Για γέλια είναι όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης και Αρκαδίας ....και να υπήρχε κανένας που άξιζε το στείλανε για ήλιο ...

Που υπαρχει Σμυρνιωτησ καημενε μου. Ο πιο αχρηστος δημαρχισ που περασε απο την Τριπολιτσά

Για την σημερινη κατασταση ειναι υπευθυνος ο Παπαζαχαριας και ο Τζιουμης που πηγαν και οι δυο την δευτερη Κυριακη στο εκλογικο κεντρο του Παυλη για να δηλωσουν με την παρουσια τους την στηριξη τους στον Παυλη.

Ο ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ .ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.

φιλε Παπαζαχαρια ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΣΕΡΝΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΊΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Ο τάσος είναι αυτός που ανέδειξε τα προβλήματα του τόπου και αυτός που στήριξε τις πιο ανιδιοτελείς πολιτικές επιλογές στην πόλη μας.

Ανώνυμε 09:32 ο τόπος δεν έχει προβλήματα. Τι σημαίνει ανιδιοτελείς πολιτικές επιλογές; (μόνο ο Τασούλης μπορεί να έγραψε αυτό το σχόλιο, ούτε τα τσιράκια του θα τολμούσαν)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.