Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Βυτίνα (pics, vid)

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Βυτίνα (pics, vid)

Μάρτιος 26, 2016 - 10:02
3 σχόλια

Εικόνες από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Βυτίνα Γορτυνίας, με την παρουσία των τοπικών αρχών και των εκπροσώπων φορέων, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα τελέστηκε δοξολογία στον Ι. Ναό Αγίου Τρύφωνα, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον διευθυντή του Γυμνασίου Βυτίνας και στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο, μαθητική παρέλαση και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους μαθητές των σχολείων στην πλατεία.

Ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι οι έντονες βροχοπτώσεις διακόπηκαν την κατάλληλη στιγμή και συνεχίστηκαν αφού ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα.

Εικόνες Μαρίνα Διαμαντοπούλου, Βίντεο Νίκος Τρουπής

Video: 

ΒΥΤΙΝΑ 25/ΜΑΡΤΙΟΥ/2016 ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΧΟΡΟΙ by trounikos


3 Σχόλια

Ρε δεν τον ειδατε τον χαιρετησατε, τον...Ζουνη τον λεβεντη τον....αγωνιστη; Χθες τον ειδαμε τον απαντησαμε μεσα στην....Κουμουνδουρου και ετρωγεπινε

Εσένα "βυτιναιος" δεν δε άγγιξε το πανηγυρικό της ημέρας, ούρε το καμάρι και η λεβεντιά των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. Βρήκες να εκτονώσεις την αναίδειά σου, χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Αλλο τίποτα δεν είδες ; Η ασέβεια προς τους αιρετούς δείχνει έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας, και ανευθυνότητα. Αλλά αν ο κος Ζούνης σου έχει κάνει τίποτα ... ανεπανόρθωτο πέστο να το ξέρουμε, να σου προσάψουμε και άλλον χαρακτηρισμό !!!

Οχι και αιρετος ο Ζουνης. Εγω κυρια μου αυτοπροσδιοριζομαι μονος μου σαν " αλεργικος βυτιναιος" και εχω αγιατρευτη αλεργια στη λαμογια,στην ξεφτιλα,στην καταπτωση,στην φτηνεια στο καιροσκοπισμο,στο θρασος, στην αναιδεια ..και αλλες τετοιες αλεργιες.Πολυ ωραια και διαχρονικη αλεργια . Κριμα που δεν ειναι ..κολλητικη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.