Εορτή της Αγίας Άννας και επανεκκίνηση για τον Πατριωτικό Σύλλογο Πλατάνου Κυνουρίας

Εορτή της Αγίας Άννας και επανεκκίνηση για τον Πατριωτικό Σύλλογο Πλατάνου Κυνουρίας

Δεκέμβριος 06, 2019 - 09:56
0 σχόλια

Αγαπητοί μας συμπατριώτες,

   Σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε να (ξανά) γιορτάσουμε όπως παλιά, μετά από πολλά «δίσεχτα» χρόνια, την προστάτιδα του χωριού μας, Αγία Άννα, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, το πρωί, στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου, στην Πλάκα.

Ο εορτασμός περιλαμβάνει παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας και αρτοκλασία.

 Μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας θα μεταβούμε πολύ κοντά, στο φιλόξενο χώρο του «Ιωνικού Κέντρου» στην οδό Λυσίου 11. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και να προσφέρουμε τα καθιερωμένα, κάστανα, σύκα, καρύδια, μεζέδες και κρασί.

Παρέα θα μας κρατήσουν, ευγενικά και αφιλοκερδώς προσφερθέντες, η ορχήστρα και το χορευτικό του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Αγία Τριάδα» Νίκαιας με λαϊκά τραγούδια και χορούς.

 Για οικονομικούς λόγους δεν θα σταλούν ταχυδρομικές επιστολές, γι’ αυτό θερμά παρακαλούμε να το γνωστοποιήσετε σε φίλους και γνωστούς μέσα από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσοι διαθέτετε.  Παρακαλούμε επίσης όσοι έχετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, να μας το γνωστοποιήσετε για την πιο άμεση και ανέξοδη επικοινωνία μας.

  Σας περιμένουμε όλους, για να κάνουμε επανεκκίνηση του Ιστορικού συλλόγου μας!

 Με εκτίμηση & πατριωτικούς χαιρετισμούς,        

 

Για το Δ.Σ.

 

           

               Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας

    ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΛΑΤΣΗΣ                                     ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.