Επαγγελματίας στους Red Bulls για το MLS ο Σταύρος Ζαρόκωστας (vid)

Επαγγελματίας στους Red Bulls για το MLS ο Σταύρος Ζαρόκωστας (vid)

Ιανουάριος 24, 2020 - 14:09
0 σχόλια
Ένα δικό μας παιδί ο ομογενής με καταγωγή από το Λεωνίδιο, Σταύρος Ζαρόκωστας, κάνει το μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς επιλέχθηκε από τους Red Bulls της Νέας Υόρκης, ομάδα του MLS, στην οποία και θα γίνει μέλος του ρόστερ της.
 
Η σπουδαία αυτή διάκριση για τον 22χρονο συμπατριώτη μας μέσο έχει και την δική της ξεχωριστή σημασία καθώς προέρχεται μέσω της διαδικασίας επιλογής (όπως γίνεται στις ΗΠΑ, κάτι ανάλογο με τα draft στο NBA), με τον Σταύρο να γίνεται πλέον επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες ενός πολύ ανταγωνιστικού τα τελευταία χρόνια πρωταθλήματος όπως είναι το MLS.
 
O Σταύρος είναι γιος του Ηλία και της Βασιλικής Ζαρόκωστα με καταγωγή από το Λεωνίδιο και το Λιβάδι και γνωστός στην τοπική κοινωνία της Νότιας Κυνουρίας από τις επισκέψεις του στην περιοχή μας τα καλοκαίρια, ενώ πριν από περίπου 3 χρόνια είχε λάβει μέρος σε προπονήσεις της ομάδας του Λεωνιδίου κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της, όπου όλοι είχαν διαπιστώσει το ταλέντο του.
 
Ο Σταύρος Ζαρόκωστας από την πολιτεία το Ροντ Άιλαντ και τους Feinstein Falcons που αγωνίζονταν μέσω της διαδικασίας της επιλογής πήρε την ευκαιρία του από τους Red Bulls της Νέας Υόρκης και έτσι σε λίγο καιρό θα φοράει την φανέλα στο νέο πρωτάθλημα των MLS μιας ομάδας με πολύ κόσμο που είναι στο κορυφαίο Αμερικάνικο ποδοσφαιρικό επίπεδο.
 
Ανέμελες στιγμές διακοπών για τον Σταύρο στην παραλία Θιόπαυτο της Πραγματευτής

Μάλιστα ο Σταύρος Ζαρόκωστας αναμένεται στην ομάδα της Νέας Υόρκης να βρει έναν ακόμα Έλληνα και Αρκά ομογενή και πιο συγκεκριμένα τον Νίκο Πετρίδη, ο οποίος επελέγη και αυτός από τους Red Bulls μέσω της ίδιας διαδικασίας.

 
Όπως δήλωναν σε παλαιότερη συνέντευξη σε εφημερίδα της ομογένειας οι γονείς του "Ο Σταύρος έχει γεννηθεί για την μπάλα και λατρεύει το ποδόσφαιρο". Το ταλέντο του 22χρονου ομογενή μας αναγνωρίστηκε και πλέον ανοίγεται μια τεράστια ευκαιρία μπροστά του κάνοντας ένα σπουδαίο βήμα στην καριέρα του.
Την πορεία του Σταύρου στους Red Bulls και το MLS θα την παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή με την οικογένεια Ζαρόκωστα να καμαρώνει για τις ποδοσφαιρικές επιτυχίες του γιου της.
 
Από: leonidion.gr
Ειδήσεις: 
Video: 

La Salle, URI product Stavros Zarokostas set to join NY Red Bulls


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.