Το επεισόδιο του «House Hunters International» που γυρίστηκε στο Παράλιο Άστρος (vid)

Το επεισόδιο του «House Hunters International» που γυρίστηκε στο Παράλιο Άστρος (vid)

Φεβρουάριος 01, 2018 - 21:45
0 σχόλια

Το τηλεοπτικό συνεργείο της δημοφιλούς ξένης σειράς «House Hunters International» που μεταδίδεται στο Travel Channel βρέθηκε στο Παράλιο Άστρος και γύρισε το παρακάτω επεισόδιο.

Δείτε στο επεισόδιο αυτό την οικογένεια του John Kangles ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής να αναζητεί το κατάλληλο σπίτι στο Παράλιο Άστρος. Όπως αναφέρει και η κ. Ελένη Αξιοτοπούλου είναι κατάλληλη περίοδος αγοράς σπιτιών στην περιοχή καθώς οι τιμές έχουν πέσει περίπου στο 50%!

Astros

Το «House Hunters International» είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής σειρά εκπομπών, αμερικανικής παραγωγής, που προβάλλεται από τα συνδρομητικά κανάλια και στη Ελλάδα. Σε κάθε επεισόδιο παρακολουθούμε την προσπάθεια ενός ιδιώτη, ζευγαριού ή οικογένειας, από διάφορα σημεία του πλανήτη, να βρει το κατάλληλο σπίτι για αυτούς στην πόλη όπου πρόκειται να μετακομίσουν λόγω δουλειάς ή απλώς λόγω διάθεσης για αλλαγή.

Video: 

House Hunters International Dec 21 2017 A Family Legacy in Greece


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.