Επετειακή εκδήλωση και παρουσίαση μαντηλιού από το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης (pics,vid)

Επετειακή εκδήλωση και παρουσίαση μαντηλιού από το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης (pics,vid)

Φεβρουάριος 22, 2020 - 21:00
0 σχόλια

Ημέρα Σκέψης 2020

Η Προσκοπική Κίνηση γιορτάζει στις 22 Φεβρουαρίου και ξεπερνώντας τα 100 χρόνια ζωής, μπορεί να χαρακτηρίζεται υπεραιωνόβια, αλλά η ουσία της καθώς και το περιεχόμενο του προγράμματος που προσφέρει στα παιδιά και στους νέους της πατρίδας μας, είναι πιο φρέσκο και πιο καινοτόμο από ποτέ.

Με αφορμή τα γενέθλια του ιδρυτή, κάθε χρόνο αυτή τη μέρα, Πρόσκοποι σε κάθε άκρη της γης οργανώνουν δράσεις εμπνευσμένες από τις σκέψεις και τα αποφθέγματά του, την επονομαζόμενη και ως «Ημέρα Σκέψης».

Έτσι έκαναν και οι Πρόσκοποι του 3ου Συστήματος Τρίπολης, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, σε μία προσκοπική ατμόσφαιρα, διοργάνωσαν ένα αφιέρωμα στον ιδρυτή του Παγκόσμιου Προσκοπισμού Robert Baden Powell καθώς και στον Παγκόσμιο και Ελληνικό Προσκοπισμό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το 3ο Σύστημα εόρτασε επίσης και τα 15 χρόνια παρουσίας του και αποκάλυψε το επετειακό μαντήλι του 3ου Συστήματος, κάνοντας έτσι την αρχή για μία σειρά εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν.

Η Σταματίνα Φριντζίλα μας μίλησε για την ιδιαίτερη αυτή μέρα και για τα 15 χρόνια του 3ου Συστημάτος Προσκόπων Τρίπολης.

...μια παρέα - μια οικογένεια...

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παγκόσμια Ημέρα Προσκοπισμού


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.