Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός για το νέο κύμα χιονιά στην Αρκαδία

Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός για το νέο κύμα χιονιά στην Αρκαδία

Ιανουάριος 03, 2019 - 12:13
0 σχόλια

Χιονίζει στα Άνω Δολιανά, το Βαλτεσινίκο και τα Λαγκάδια

Αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από την έντονη χιονόπτωση στα χωριά της Αρκαδίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν υπάρχει κάποια διακοπή στην κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Η  έλευση της «Σοφίας» από σήμερα μέχρι το Σάββατο θα φέρει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, θυελλώδεις ανέμους και πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Ο μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα, καθώς αναμένεται νέα επιδείνωση τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (03-01-2019).

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας μάς ενημέρωσε ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι σε πλήρη ετοιμότητα και ότι υπάρχει επάρκεια σε αλάτι.

Ο αντιδήμαρχος κ. Σ. Παπαδημητρίου από την πλευρά του δήμου μάς πληροφόρησε ότι βρίσκονται σε ετοιμότητα, ύστερα και από το έκτακτο δελτίο που κάνει λόγο για  νέα επιδείνωση.

Αυτή την στιγμή χιονίζει  στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, όπου και εκεί γίνονται χιονοκαθαρισμοί, μεταξύ άλλων χιονίζει στα Άνω Δολιανά στο Βαλτεσινίκο και τα Λαγκάδια.

Έφη Καστραντά


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.