Επί τάπητος τα προβλήματα των αθλητικών σωματείων της Αρκαδίας σε συνάντηση με τον Κώστα Αρβανίτη (pics,vid)

Επί τάπητος τα προβλήματα των αθλητικών σωματείων της Αρκαδίας σε συνάντηση με τον Κώστα Αρβανίτη (pics,vid)

Ιούλιος 02, 2020 - 21:27
2 σχόλια

Στην Τρίπολη περιόδευσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Αρβανίτης την Πέμπτη 2 Ιουλίου.

Ο ευρωβουλευτής λίγο πριν φτάσει στην Τρίπολη,  επισκέφθηκε την Μεγαλόπολη και συνάντησε τον δήμαρχο, πήγε στην ΔΕΗ και στο Κέντρο Υγείας.

Το απόγευμα κατέφθασε στην Τρίπολη , όπου και συνάντησε εκπροσώπους αθλητικών σωματείων του νομού, προκειμένου να διαπιστώσει τα προβλήματα και τις ελλείψεις, έχοντας την πρόθεση να βοηθήσει τον αθλητισμό που τόσο πιστά η οικογένειά του και ο ίδιος έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν.

Μπορούμε να βρούμε μαζί σχέδια και προγράμματα που βοηθούν τα άτομα με αναπηρία να αθληθούν

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θείος του, Αντώνης Αρβανίτης  έχει υπάρξει τερματοφύλακας στον Παναρκαδικό.

Στην συνάντηση βρέθηκαν αρκετοί παράγοντες του αθλητισμού και εκπρόσωποι σωματείων, οι οποίοι θέλησαν με λίγα λόγια να περιγράψουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία και οι αθλητές, που προπονούνται σε γήπεδα που υστερούν.  

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος ανέβηκε πρώτος στο βήμα και έθεσε τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο επισημαίνοντας ότι οι εταιρίες στοιχημάτων θα πρέπει να επιστρέφουν χρήματα ανταποδοτικά στο άθλημα.

Ο ευρωβουλευτής απάντησε ότι παρακολουθεί το θέμα, το οποίο και εξετάζεται στην αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο  πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης στην ομιλία του έθεσε υπόψη του ευρωβουλευτή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τονίζοντας ότι συνεχίζει να υπάρχει, γιατί υπάρχει βοήθεια από τους παράγοντες.

Τα σωματεία της Αρκαδίας αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά τεράστια είναι και τα προβλήματα στις υποδομές

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μπάσκετ, κάνοντας τα δικά του παράπονα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι στο αναπτυξιακό συνέδριο που έκανε η παράταξή του αν και τέθηκαν κάποια θέματα που αφορούσαν τον αθλητισμό, δεν έγινε τίποτα.

Η πρόεδρος του ΚΟΑΤ Χριστίνα Καλαθά, μίλησε από την μεριά της για τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κολύμβηση, σημειώνοντας ότι πολλά είναι τα προβλήματα που απασχολούν τους κολυμβητές και κυρίως έχουν να κάνουν με τους χώρους προπόνησης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Επί τάπητος τα προβλήματα των αθλητικών σωματείων της Αρκαδίας


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.