Επίλεκτοι ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μόνο από την Μεσσηνία;

Επίλεκτοι ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μόνο από την Μεσσηνία;

Μάιος 31, 2016 - 18:08
0 σχόλια

Ένας σπουδαίος διεθνής φιλικός αγώνας αναμένεται να διεξαχθεί στο κλειστό της Τέντας την Τετάρτη (1/6, 19:00) ανάμεσα σε επικέκτη ομάδα καλοθοσφαιριστών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και του Αμερικανικού Πανεπιστημίου "ST. OLAF΄΄΄ ST. .PAUL MINNESOTA".

Όμως όπως φαίνεται η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ τα έκανε μαντάρα σχετικά με την στελέχωση της ομάδας επιλέκτων που θα αναμετρηθεί με το Αμερικανικό κολλέγιο καθώς έγιναν κλήσεις μόνο σε αθλητές που αγωνίζονται σε Μεσσηνιακούς συλλόγους.

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και η αρμόδια επιτροπή που ορίσθηκε για την δημιουργία της ομάδας επιλέκτων παρέβλεψε η ξέχασε επειδικτικά τους υπόλοιπου δύο νομούς που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα (Αρκαδία-Λακωνία).

Η Αρκαδία μάλιστα την περσινή σεζόν εκπροσωποίθηκε και θα έχει και στο νέο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ δύο ομάδες τους Δρομείς με τον Απόλλωνα με τους Δρομείς μάλιστα να φθάνουν μέχρι και το τελικό του πρωταθλήτος όντας μια απο τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Με βάση λοιπόν αυτό η ομάδα δεν μπορεί να λογίζεται ως επίλεκτη ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αλλά προφανώς ως μικτή Μεσσηνίας με τις Αρκαδικές και τις Λακωνικές ομάδες να αισθάνονται δικαίως ενοχλημένες από το τρόπο με τον οποίο χειριστηκε το θέμα αυτό η διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και οι αποστολές των δύο ομάδων:

Στα πλαίσια Προβολής & Ανάπτυξης της Καλαθοσφαίρισης, η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., θα φιλοξενήσει στην Καλαμάτα, τη Τετάρτη 01 Ιουνίου 2016, την ομάδα Ανδρών Καλαθοσφαίρισης του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου ΄΄ST. OLAF΄΄΄ ST. .PAUL MINNESOTA.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Καλαμάτα, προγραμματίστηκε να διεξαχθεί φιλικός αγώνας, με αντίπαλη την Επίλεκτη ομάδα Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο ΄΄ΤΕΝΤΑ΄΄ Καλαμάτας, την Τετάρτη 01/06/2016, και ώρα 19:00.

Προπονητές της ομάδας ΄΄ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ΄΄, θα είναι οι κ.κ. Αβδάλας Δημήτριος – Αλειφέρης Νικόλαος και αυτής του Πανεπιστημίου ΄΄ST. OLAF΄΄ , ΚΟΣΜΟΣΚΙ ΝΤΑΦ.

Οι Συνθέσεις των ομάδων είναι :
 

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ : (ΑΒΔΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

ΒΟΥΓΙΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡ., ΜΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓ., ΓΚΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛ., ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘ., ΦΡΑΓΚΕΑΣ ΝΙΚΟΛ., ΚΑΤΣΑΡΕΑΣ ΠΑΝ., ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΓΙΑΝ., (Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980), ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. (Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ), ΣΚΟΠΕΤΟΣ ΑΡΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ., ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓ., ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝ. (Α.Π.Σ. ΑΚΑΔΗΜΟΣ), ΟΟΥΝΤΕ-ΜΠΟΣ ΣΤΕΦ. (ΑΠΟΜ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ),
 

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ST. OLAF (ST. PAUL - MINNESOTA: (ΚΟΣΜΟΣΚΙ ΝΤΑΝ)

ΛΑΓΚΟΥΣ ΣΑΜ, ΣΕΦΛΕΥ ΜΠΕΝ, ΣΤΕΝΣΓΚΑΡΝΤ ΣΑΜ, ΠΑΡΧΑΜ ΡΙΛΕΥ, ΚΟΡΜΠΑ ΩΣΤΙΝ, ΜΑΤΖΕΣΚΙ ΩΣΤΙΝ, ΛΑΙΛ ΤΖΕΙΚ, ΤΟΜΠΡΟΞΕΝ ΡΟΜΠΕΡΤ, ΝΤΙΛΕΙΝΙ ΦΡΑΝΚ, ΒΙΛΜΟΤ – ΣΝΤΡΟΥΤ ΜΑΤ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.