Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ενδιαφέρον της χώρας του Αζερμπαϊτζάν για τα αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ενδιαφέρον της χώρας του Αζερμπαϊτζάν για τα αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου

Ιούνιος 11, 2020 - 10:26
0 σχόλια

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, εκπροσωπούμενού από τον Α' Αντιπρόεδρο κ. Γ. Δημητρόπουλο και τον Οικονομικό Επόπτη Δ. Πετρόπουλο, με τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν Ανάρ Χουσεϊνοφ (Anar Huseynov).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, όπου σε πολύ θερμό κλίμα συζητήθηκαν οι δυνατότητες διμερών εμπορικών συνεργασιών μεταξύ επιχειρήσεων του Αζερμπαϊτζάν και της Αρκαδίας. Ο πρέσβης εξέφρασε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της χώρας του για τα εξαιρετικά αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου, αλλά και τις δυνατότητες συνεργασίας στον τουριστικό τομέα.

Συζητήθηκε συγκεκριμένα το ενδεχόμενο διοργάνωσης κάποιων εμπορικών αποστολών ελληνικών επιχειρήσεων στο Αζερμπαϊτζάν και τη συμμετοχή τους σε εμπορικές εκθέσεις, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Αρκαδίας επιβεβαιώθηκε η θετική διάθεση για συνεργασία.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.