Επιμελητήριο Αρκαδίας: Επιμορφωτικό πρόγραμμα για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Επιμορφωτικό πρόγραμμα για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό

Ιούνιος 19, 2020 - 11:33
0 σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ενημερώνει τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με γνώμονα την στήριξη του τουριστικού κλάδου και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας με ασφάλεια, προχωρά στην υλοποίηση του Επιμορφωτικού Προγράμματος με τίτλο: «Κορωνοϊός (SARS-CoV-2) – Προφύλαξη και μέτρα πρόληψης σε  Τουριστικά Καταλύματα, Τουριστικά Γραφεία, Οδηγούς τουριστικών λεωφορείων, Ξεναγούς, Συνεδριακό Τουρισμό, Εστίαση».

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει αναρτηθεί banner που αφορά στο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τον Κορωνοϊό (SARS-CoV-2) “Προφύλαξη και μέτρα. Για άμεση πρόσβαση στο πρόγραμμα πατήστε https://www.ppel.gov.gr/epimorfotiko-programma-gia-ton-covid-19/

Υπενθυμίζεται ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας με βασικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, την προστασία του υγιούς  ανταγωνισμού και την ορθή εφαρμογή των μέτρων για τη σταδιακή επαναλειτουργία των επιχειρήσεων και την αποτροπή καταστάσεων που ευνοούν τη διασπορά του Κορονοϊού έχει ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης των επιχειρήσεων σχετικά με τα μέτρα προστασίας όπως:

  • Ενημερωτικά βίντεο και οδηγοί για 15 επαγγελματικούς κλάδους, που έχει δημιουργήσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονεςΓια να δείτε τα βίντεο πατήστε εδώΓια να δείτε τους οδηγούς πατήστε εδώ.

    Μπορείτε να δείτε το σύνολο των ενημερωτικών Βίντεο, από την ιστοσελίδα του ΕΕΑ στο Youtube:

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLfCoNTcmCYnbZleUquM0RGmIF5giDHdCI

  • Δωρεάν παροχή συμβουλών από ειδικούς συνεργάτες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τα μέτρα προστασίας και για πρακτικές οδηγίες για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, σήμανσης, οριοθέτηση αποστάσεων κ.α στο πλαίσιο της νέας πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί  λόγω του κορονοϊού όπου τα μέλη μας μπορούν να επικοινωνούν με τους :  Γιώργο Καρούντζο, Τρίπολη, Πολιτικό Μηχανικό, τηλέφωνα επικοινωνίας:2710242646 / 6977479646  Δημήτρη Κόντη, Άστρος, Πολιτικό Μηχανικό στο τηλέφωνο: 6937089747.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.