Έργα σε επικίνδυνα σημεία του δρόμου Τρίπολης - Άστρους (pics,vid)

Έργα σε επικίνδυνα σημεία του δρόμου Τρίπολης - Άστρους (pics,vid)

Σεπτέμβριος 15, 2018 - 16:21
5 σχόλια

Ένα ακόμα οδικό έργο υλοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας.

Γίνονται παρεμβάσεις σε επικίνδυνα σημεία στο δρόμο Τρίπολης- Άστρους (μετά τη διασταύρωση προς Καστρί), σε σημεία που είχαν γίνει και θανητοφόρα τροχαία στο παρελθόν).

Έργα που αποτελούν συνέχεια των μεγάλων παρεμβάσεων που έγιναν στον συγκεκριμένο δρόμο (Γέφυρες κλπ) ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις, σε επικίνδυνα σημεία, στο πλαίσιο του έργου που θα δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα, ύψους 1,5 εκ ευρώ.

Πρόκειται για το έργο της βελτίωσης του δρόμου "Τρίπολη-Ρίζες- Άστρος".

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ανέφερε:

"Σημαντικές παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε επικίνδυνα σημεία, μετά τη διασταύρωση προς Καστρί, στο δρόμο Τρίπολης- Άστρους.

Γίνεται διαπλάτυνση και κόβονται επικίνδυνες στροφές κατά μήκος ενός χιλιομέτρου. Τα έργα θα ολοκληρωθούν εντός δέκα ημερών.

Επιπλέον υπάρχει εγκεκριμένη πίστωση 1,5 εκ ευρώ και το έργο βαίνει προς δημοπράτηση για την βελτίωση του δρόμου Τρίπολη- Ρίζες -Άστρος σε όλα τα επικίνδυνα σημεία.

Ο δρόμος Τρίπολης-Άστρους είναι ιδιαίτερα σημαντικός, αφού το Άστρος αποτελεί το επίνειο της Τρίπολης και η κίνηση είναι αυξημένη.

Ως Περιφέρεια υλοποιούμε και άλλα έργα στην Αρκαδία, χαρακτηριστικά μέσα στο Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα δημοπρατηθούν 50 και πλέον έργα.

Οι όποιες καθυστερήσεις οφείλονται στην αλλαγή του νόμου για τις αναθέσεις που μας έφεραν πίσω ένα με δύο χρόνια, αλλά τώρα που ξεπεράστηκαν οι γραφειοκρατικές δυσκολίες, τρέχουμε και η Αρκαδία θα γίνει πάλι εργοτάξιο.

Η Αρκαδία είναι και πάλι εργοτάξιο, μετά τις καθυστερήσεις που υπήρξαν λόγω γραφειοκρατίας, και σε κάθε Περιφερειακό Συμβούλιο εγκρίνονται δεκάδες έργα για την περιοχή μας.

Και βέβαια έργα γίνονται σε όλη την Πελοπόννησο από την Περιφερειακή Αρχή, παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα, από την μείζονα μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η Αρκαδία έχει βέβαια και το πλεονέκτημα του λιγνιτόσημου, αλλά και εδώ οι "κάνουλες" έχουν στερέψει, αφού η ΔΕΗ μας χρωστά πολλά χρήματα."

Video: 

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Έργα σε επικίνδυνα σημεία του δρόμου Τρίπολης- Άστρους


5 Σχόλια

Θα επρεπε να ντρέπονται. Στο συγκεκριμενο σημείο του δρόμου (500-600 μέτρα περίπου) ξεκινησαν κάποια έργα διαπλάτυνσης πριν από σχεδόν δύο χρόνια και αφου ταλαιπωρηθήκαμε όλο αυτό το διάστημα σήμερα ρίχνουν την άσφαλτο. Άκου εργα πνοής. Πού νομίζετε ότι απευθύνεστε; Και ο γραφικός Γιαννακούρας κάνει δηλώσεις για εργα ανάπτυξης. Και λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές θα κάνουν και εγκαίνια. Έλεος.

Να ντρέπονται όχι μόνο γιαυτο. Το έργο που κάνουν δημιουργεί ξεκάθαρα πρόσθετη επικινδυνότητα.. ποιος κάνει τις μελέτες;

Αυτο το χάλι του δρόμου από Αγιοσώστη μέχρι τη διαστάυρωση Άστος - Καστρί, μέσα από τις αυλές των σπιτιών και χωρίς πεζοδρόμια, με ανύπαρκτη την οριζόντια σήμανση και τον υποτυπώδη φωτισμό, πότε θα διορθωθεί; Νύχτα και με βροχή, για να κάνεις ασφαλή οδήγηση πρέπει να πηγαίνεις με 5 - 10 χλμ το πολύ, δλδ 1- 2 ώρες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.