Εργασίες καθαρισμού των παραλιών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Εργασίες καθαρισμού των παραλιών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Ιούνιος 03, 2020 - 18:19
2 σχόλια

Ολοκληρώνονται οι εργασίες καθαρισμού των παραλιών στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Η ανάγκη προκύπτει μετά από μεταβολές του καιρού, του έντονου κυματισμού της θάλασσας, αλλά και των απορριμμάτων που αφήνουν πίσω τους οι λουόμενοι.

Σκοπός της δημοτικής αρχής είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των παραλιών του Δήμου, αλλά και η ασφάλεια και υγιεινή των λουομένων.

Στο σημείο βρέθηκαν ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και ο αντιδήμαρχος κ. Κατσής Δημήτρης.

Ο κ. Καμπύλης δήλωσε ότι έχει γίνει καλή προετοιμασία για να είναι έτοιμες οι παραλίες να υποδεχθούν τους επισκέπτες. Επίσης είπε ότι αύριο θα τοποθετηθούν οι πύργοι για τους ναυαγοσώστες.

Ο κ. Κατσής Δημήτριος, αντιδήμαρχος καθημερινότητας, καθαριότητας, περιβάλλοντος, πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας μίλησε για το μηχάνημα ειδικού σκοπού που χρησιμοποιήθηκε, σημειώνοντας ότι η παραλία τους είχε πάρα πολλά απορρίμματα.

Στην παραλία του Παράλιου υπάρχουν ήδη δεκάδες κάδοι απορριμμάτων και θα προστεθούν και άλλοι, καθώς επίσης θα υπάρξουν και άλλες παρεμβάσεις.

«Η εταιρεία θα βάλει τους διαδρόμους για τα ΑΜΕΑ», είπε, τέλος.

Πηγή: astrosnews.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Ο Δήμαρχος κ. Καμπύλης για τον καθαρισμό των παραλιών

Ο αντιδήμαρχος κ. Κατσής για τον καθαρισμό των παραλιών


2 Σχόλια

Αλέθω την παραλία (και τα χελωνάκια μαζί) = προστατεύω το περιβάλλον σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καυαριότητας κ. Κατσή. Πιο άσχετος πεθαίνεις!

08:42 Ποια χελωνάκια βρε νούμερο; Γιατί, υπάρχουν καρέτα-καρέτα στο Άστρος; Εγώ πηγαίνω τόσα χρόνια και δεν υπάρχει πουθενά ανάλογη σήμανση, εν αντιθέσει με άλλες παραλίες. Κι αν υπάρχουν, έχει σημανθεί η περιοχή για να το γνωρίζει ο κόσμος, όπως γίνεται αλλού; Διαφορετικά, πώς μπορεί να το ξέρει ο καθένας; Θα μυρίσει τα νύχια του; Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι ο δήμαρχος γνώριζε ότι η περιοχή ήταν οριοθετημένη ως περιοχή που γεννούν τα αβγά τους καρέτα-καρέτα και έδωσε εντολή να πάει το μηχάνημα να τις καθαρίσει; Έχεις δει ποτέ σου πώς "σημαδεύονται" παραλίες που πάνε οι καρέτα-καρέτα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.