Έρχεται εποχή οικοδομικής αναγέννησης για τον Συνοικισμό Κολοκοτρώνη (vid)

Έρχεται εποχή οικοδομικής αναγέννησης για τον Συνοικισμό Κολοκοτρώνη (vid)

Μάιος 24, 2017 - 09:34
3 σχόλια

Βόσνος: «Μπαίνει σε μια τάξη ο πολεοδομικός σχεδιασμός της Τρίπολης»

Για την αναβάθμιση της περιοχής του συνοικισμού Κολοκοτρώνη μίλησε ο εντεταλμένος αντιδήμαρχος αρμόδιος για πολεοδομικά θέματα Δ. Βόσνος.

Στόχος της δημοτικής αρχής, όπως είπε, «είναι να αποκαταστήσει τις αδικίες» στην περιοχή αυτή της Τρίπολης.

Ο κ. Βοσνός μίλησε για την επέκταση του σχεδίου της Τρίπολης στην περιοχή του Συνοικισμού, αναφέροντας ότι οι όποιες διαδικασίες είχαν παγώσει εδώ και χρόνια, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής και στα ιδιοκτησιακά ζητήματα.

Υπήρχαν και κάτοικοι οι οποίοι δεν είχαν πρόσβαση να μπουν στα σπίτια τους

Έως το τέλος του 2017 θα έχει λυθεί το ζήτημα, ανέφερε, επισημαίνοντας ότι σύντομα θα αναρτηθούν οι πίνακες ιδιοκτησιών για να γίνουν οι ενστάσεις από τους ενδιαφερομένους, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες σε αυτήν την περιοχή να οριστικοποιήσουν τις ιδιοκτησίες τους και ο Δήμος θα μπορεί να κάνει παρεμβάσεις, χάραξη δρόμων, οικοδομικά τετράγωνα, οροθέτηση κοινοχρήστων χώρων και πλατειών να γίνουν παρεμβάσεις στα δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού.

Ο μελετητής έχει καταθέσει τη μελέτη και τις επόμενες εβδομάδες να αναρτηθούν οι πίνακες

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Βόσνος: Μπαίνει σε τάξη πολεοδομικά ο συνοικισμός Κολοκοτρώνη


3 Σχόλια

πιστεύω οι κάτοικοι του συνοικισμού να κατάλαβαν τί έρχεται. Μόνο βιομηχανική χρήση θα επιτρέπεται. Θα έχουμε γέλια...

Έπεκταση σχεδίου πολής ή αλλιώς εισφορα σε γη και ΧΡΗΜΑ για τους κατοίκους. Και μιλάμε για πολύ χρήμα το οποίο θα μπει στα ταμεία του δήμου για μελλοντική ανταποδοτική δόμηση. Δόμοι-πλατείες κλπ τα οποία αν τα δείτε απ το Μήτσιο, γράψτε μου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.