Έσπασε την κλείδα του ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Έσπασε την κλείδα του ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Σεπτέμβριος 16, 2018 - 20:56
0 σχόλια

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος ήταν ο άτυχος του αγώνα της ΑΕΚ Τρίπολης με τον Παναρκαδικό για το Κύπελλο Αρκαδίας καθώς αποχώρησε τραυματίας στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου έπειτα από μια δυνατή μονομαχία μπροστά από τον πράσινο πάγκο.

Ο Μεγαλοπολίτης μέσος του τριφυλλιού μεταφέρθηκε αμέσως στο Παναρκαδικό νοσοκομείο πιάνοντας τον ώμο του κατά την στιγμή της αποχώρησης του από το γήπεδο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν σπάσιμο κλείδας με το ενδεχόμενο του χειρουργείου να είναι πολύ πιθανό.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις και υπάρχει σπάσιμο κλείδας στον ώμο του τότε ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος αναμένεταιι να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου 2 με 2,5 μήνες.

Ασφαλώς και μιλάμε για μια δυσάρεστη είδηση τόσο για την ομάδα που όπως φαίνεται χάνει για το επόμενο διάστημα ένα από τα βασικά της γρανάζια αλλά και για τον ίδιο τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση και περαστικά στον Δημήτρη Λυμπερόπουλο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.