Ευχαριστήριο για την Αναπαράσταση της Μάχης της Καρύταινας

Ευχαριστήριο για την Αναπαράσταση της Μάχης της Καρύταινας

Μάρτιος 28, 2017 - 16:55
0 σχόλια

Η χαρά, ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση μας με αφορμή την προχθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καρύταινα, είναι απερίγραπτη!

Στην πετυχημένη, κατά κοινή ομολογία, 2η Αναπαράσταση της πρώτης νικηφόρου μάχης της Επανάστασης  του 1821, που αρκετοί δεν γνώριζαν ότι είχε γίνει στην περιοχή της Καρύταινας, συνέβαλαν πολλοί!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς, τους εκπροσώπους της Εκκλησίας και ιδιαίτερα τον Δέσποτα της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, ο οποίος με την παρουσία του νιώσαμε ότι ευλόγησε την εκδήλωσή μας, όπως 200 χρόνια πριν, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, ευλόγησε την Επανάσταση.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου κυρίους Μπαλάφα Ιωάννη και Παπαηλιου Γιώργο.

Τους εκπροσώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου μας καθώς και την πολιτευτή Αρκαδίας κα. Εύη Τατούλη.
Την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης την οφείλουμε και στη συμμετοχή της θεατρικής ομάδας Μεγαλόπολης, που εξαρχής αγκάλιασε και υποστήριξε την ιδέα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ, και με υπερβάλλοντα ζήλο, βοήθησε να αναδειχτεί ένα τόσο σπουδαίο γεγονός.

Το ευχαριστώ είναι λίγο τόσο για τη θεατρική ομάδα, όσο και για τον χορευτικό όμιλο Μεγαλόπολης, όπου χωρίς δεύτερη σκέψη, δέχτηκε να εμπλουτίσει και να δώσει μια άλλη νότα στην εκδήλωσή μας. Η άψογη, ενδυματολογικά παρουσία τους, το ταλέντο τους στο χορό, η ενσωμάτωσή τους στο δρώμενο και ο αβίαστος ενθουσιασμός τους, απογείωσαν το εθνικό μας συναίσθημα!!

Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, όπως και πέρσι, υποστήριξε και ανέδειξε την εκδήλωσή μας, με άρθρα, video και φωτογραφίες, ώστε να μοιραστούμε τις στιγμές που βιώσαμε και με ανθρώπους που αδυνατούσαν να παραβρεθούν.

Νιώθουμε ευγνώμονες απέναντι  τους και χαιρόμαστε που αφουγκράζονται και στηρίζουν πρωτοποριακές πρωτοβουλίες συλλόγων.

Την σπουδαιότητα της εκδήλωσης αναγνώρισε και η ΕΡΤ και με την παρουσία της στον τόπο μας , την ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας, που μας εμπιστεύονται γιατί γνωρίζουν ότι τα χρήματα ή τα προϊόντα που μας προσφέρουν, αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο σε όλες μας τις εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους κατοίκους της Καρύταινας, μικρούς και μεγάλους, που ο καθένας έδωσε τον καλύτερο εαυτό  του, στον τομέα που του είχε ανατεθεί, με σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία της εκδήλωσης!!!
Τέλος, ευχαριστούμε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ο ενθουσιασμός και τα καλά τους λόγια, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε!!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ « ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.