Το «ευχαριστώ» του 3ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης στον Αθ. Μαρτίνο

Το «ευχαριστώ» του 3ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης στον Αθ. Μαρτίνο

Δεκέμβριος 17, 2019 - 08:51
0 σχόλια

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον αξιότιμο κ.Αθανάσιο Μαρτίνο και το Ίδρυμα ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ και το διδακτικό προσωπικό του 3ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης ,εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το Ίδρυμα  ΑΙΓΕΑΣ και τον διαχειριστή του κο Αθανάσιο Μαρτίνο , για τη σημαντική δωρεά προς το σχολείο μας για την κάλυψη βασικών αναγκών του σχολείου σε ηλεκτρικό ,ηλεκτρονικό και λοιπό εξοπλισμό  .

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε όλους .

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

Ευχόμαστε ολόψυχα ,Καλά Χριστούγεννα και ο Νέος Χρόνος να είναι γεμάτος με υγεία και ευτυχία, για εσάς την οικογένεια σας και τους συνεργάτες σας

Το σχολείο μας  ευχαριστεί όλους τους δωρητές και εύχεται στο μέλλον να τους μιμηθούν και άλλοι.

3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τρίπολη 17/12/2019

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.