Το «ευχαριστώ» του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Αρκαδίας στον Κακλαμάνο

Το «ευχαριστώ» του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Αρκαδίας στον Κακλαμάνο

Σεπτέμβριος 03, 2019 - 09:30
0 σχόλια

Προς:
κ. Αναστάσιο Κακλαμάνο Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρίπολης

Αξιότιμε Κύριε πρόεδρε
Σε εφαρμογή του ν. 4599/2019 ορίζετε ότι πρέπει να παραχωρηθούν από τους Δήμους στις κατά τόπους Διευθύνσεις Μεταφορών & Επικοινωνιών ειδικά διαμορφωμένοι χώροι ή πίστες εκπαίδευσης για την διενέργεια των δοκιμασίων προσόντων και συμπεριφοράς των υποψήφιων οδηγών και οδηγών. Με το αρ. πρωτ. 8/7-8-2019 έγγραφο μας προς την Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Αρκαδίας και θέλοντας να συμβάλουμε επικουρικά για την εύρεση του καταλληλότερου χώρου προτείναμε την παραχώρηση συγκεκριμένου κλειστού χώρου του δήμου μας για την διενέργεια των δοκιμασίων προσόντων και συμπεριφοράς των υποψήφιων οδηγών και οδηγών.

Κύριε πρόεδρε μετά την προφορική ενημέρωση σας σε συνάντηση μάς, δεν διστάσατε στιγμή να συζητηθεί το δίκαιο αίτημα μας, δείχνοντας εμπράκτως την θέληση και διάθεση σας για την επίλυση ενός χρονίζοντος προβλήματος που μας έχει σε αναγκαστική 12μηνη ανεργία. Το κυριότερο όλων όμως είναι ότι έγινε με τη δική σας εισήγηση, για τη διάθεση ή μη της χρήσης του Ο.Τ. 728 ως καταλλήλου χώρου στην Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Αρκαδίας για τη διενέργεια των δοκιμασίων προσόντων και συμπεριφοράς των υποψήφιων οδηγών και οδηγών. Το εισηγηθήκατε άμεσα με την μορφή του κατεπείγοντος, φέροντάς το προ ημερήσιας διατάξεως στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο την 26/8/2019.

Η Ένωση μας, δημοσίως σας ευχαριστεί για την αποτελεσματική προσπάθεια σας, να δώσετε ταχύτατα την ενδεδειγμένη λύση παρά τις αντιξοότητες – εμπόδια που γνωρίζετε πολύ καλά όπως και εμείς ότι κάποιοι προσπάθησαν να επιβάλουν ώστε να διαιωνίζετε αυτή η αρρωστημένη κατάσταση.

Επίσης σας παρακαλούμε να ευχαριστήσετε εκ μέρους μας και το Δημοτικό Συμβούλιο για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα σας για την ψήφιση της ως άνω εισήγηση σας δίνοντας άμεση λύση στο χρονίζον κοινωνικό πρόβλημα εγκλωβισμού των 15 οικογενειών μας και των τουλάχιστον 500 υποψηφίων οδηγών για 12 μήνες και σημειώστε στην παρατεταμένη κρίση που όλοι μας βιώνουμε.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας και τα μέλη του σας ευχόμαστε υγεία, επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                Ο Γραμματέας
Χρήστος Καλαμαράς   Νίκος Πολυμενάκος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.