Φιέστα τίτλου για τον Ορχομενό στο Λεβίδι (pics,vid)

Φιέστα τίτλου για τον Ορχομενό στο Λεβίδι (pics,vid)

Οκτώβριος 17, 2016 - 10:30
2 σχόλια

Την φιέστα για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας πραγματοποίησε η ομάδα του Συλλόγου σωματικής αγωγής ''Ο Ορχομενός'' στο Δημοτικό γήπεδο Λεβιδίου το απόγευμα της Κυριακής 16 Οκτωβρίου.

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας αλλά και όσοι συνέβαλαν στην περσινή επιτυχία μεταξύ των οποίων και ο τέως προπονητής της πορείας του Ορχομενού μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Α' Αρκαδίας Νίκος Αποστολόπουλος έδωσαν το παρών σηκώνοντας στον ουρανό του Λεβιδίου την κούπα της Β' Αρκαδίας.

Χαμόγελα και ενθουσιασμός με τις σαμπάνιες να ανοίγουν και τα μετάλλια να λάμπουν κρεμασμένα στον λαιμό των ποδοσφαιριστών του Ορχομενού που εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο σε μία πολύ όμορφη στιγμή για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο της περιοχής.

Η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου του πρωταθλητή της Β' Αρκαδίας για την αγωνιστική χρονιά 2015-2016 πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την ομάδα Νέων Κ19 της Σπάρτης που έδωσε ο Ορχομενός Λεβιδίου.

Ο Ορχομενός μια οικογένεια πανηγύρισε την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση για ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον και ασφαλώς για μία καλή και ανταγωνιστική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Δείτε φωτογραφίες αλλά και βίντεο που ανέβασε ο Συλλόγου Σωματικής Αγωγής ''Ο Ορχομενός'' στην προσωπική επίσημη σελίδα του στο facebook από την φιέστα τίτλου και την απονομή του πρωταθλήματος.

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Για πέσμας Μήτσο ΕΣΥ στην απονομή της δικής σου ομάδας πόσους είχες;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.