Φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων ΑΓΩ Ανάκτηση - Προοδευτική (pics,vid)

Φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων ΑΓΩ Ανάκτηση - Προοδευτική (pics,vid)

Δεκέμβριος 12, 2017 - 10:30
1 σχόλια

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων της ΑΓΩ Ανάκτησης και της Προοδευτικής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Η αναμέτρηση αυτή είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με την ΑΓΩ Ανάκτηση για μία ακόμα φορά να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι δόξες του παρελθόντος από τον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου πάτησαν το χορτάρι του ΔΑΚ Τρίπολης, φόρεσαν ξανά σορτσάκι και έδειξαν πως η τέχνη του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται.

Από την ομάδα της ιστορικής Προοδευτικής το παρών έδωσαν παλιές μορφές του παρελθόντος που έγραψαν την δική τους ιστορία στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Νταβέλης, Τζαβάρας, Κασιδιάρης, Βαφειάδης, Θεοδωρόπουλος, Παρασχάκης που τις δεκαετίες 60’ και 70’ μεσουρανούσαν με την βυσσινή φανέλα.

Από πλευράς ΑΓΩ Ανάκτηση αγωνίστηκε και ο προπονητής του Παναρκαδικού Γιώργος Αντωνόπουλος και ο προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης Κώστας Καλογιαννίδης και πολλές άλλες παλιές δόξες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου όπως οι Πλαντζάς, Νασιάκος, Χατζόπουλος.

Στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr μίλησε εκ μέρους των παλαιμάχων της Προοδευτικής ο κ. Νταβέλης για τον αγώνα και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έχει τονίζοντας πως τέτοια παιχνίδια ξυπνούν μνήμες του παρελθόντος και ενώνουν γενιές παλιών ποδοσφαιριστών.

Video: 

Arcadia Portal.gr Φιλικός αγώνας παλαιμάχων ΑΓΩ Ανάκτηση-Προοδευτική


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.